dnes som sa trochu pohral s detailami a drobnostami ako bočné smerovky, dekály a v podstate už je hotovo...ešte napustím špáry, jemná patina a môžem to dať na šasi...dekály sú moje vlastné, vytlačené farebnou laserovkou na biely nálepkový papier od propagteam-u a som s nimi úplne spokojný v prednej maske na stupačky k čelnému oknu som prvý krát použil lepty od CTM, ktoré mi na "skúšku" dal Pali (neophyte) za čo mu ďakujem, lebo ma to len utvrdilo v tom že lepty sú super vec a určite do nich pôjdem aj pri ďalších modeloch
Matúš
Přílohy
Kamión je investícia...Náves je na zarábanie peňazí...
Super práce, jen škoda těch obrácených poziček (pokuď jsou takto mělo by to svítit bíle zepředu, na blinkr musí být otočené), ty mi mlátí do očí , jinak super práce !
diky ale pozičky sú správne otočené...toto v podstate ani pozičkz niesu to sú smerovky..pozičky také isté su hore na kabíne nad dverami a tie budú otočené opačne ako hovoríš ale tieto sú spravne lebo to musí blikať smerom dozadu nie dopredu
Matúš
Přílohy
Tojo, to je jasný, ty jsi to nepochopil , Ty je máš otočené, oranžový blinkr máš na zadní straně, na té zkosené, má to být na té vystouplé straně, kterou ty máš dopředu...
Myslím že v tom kde to má je tak malí rozdiel že normálny lajk to nemá šancu zbadať ...Dokonca som si to nevšimol ani ja čo som z Magnumom chodieval ... čo je úplne v pohode. Čo sa týka modelu je to čistá paráda Sledujem stavbu aj naďalej
ahojte kolegovia oživím trochu téma po skutočne dlhej dobe..som vkuse na cestách a na model už nejako niet času tak aspoň nejaké foto, také pracovné, zatiaľ to vyzerá takto, môžem povedať že podvozok hotový.ešte ho asi trochu viac zašpiním, nejaké pigmenty, vazelínu na točňu a samozrejme skrátim podľa návesu aj tu hydraulicku hadicu, teraz je tak pracovne no a bude to..teraz ma však čaká ťažšia úloha a to kabína, kedže chcem spraviť otvorené dvere a nikdy som to ešte nerobil tak to bude asi trochu boj a zaďalšie toho času nieje veľa..no uvidím náves je zatiaľ v takejto podobe..šasi zlepené, navrtané diery ktoré v stavebnici neboli, teraz ma čaká kabeláž a môže to ísť do farby.. to je odomňa všetko, neviem na ako dlho zase...
Matúš
Přílohy