Díky hoši!Ale předně nejsem žádnej mistr.Evropským obdobím by se to nazvat dalo .Tenhle termín používá Honza,to se mě vždycky líbilo .No a za druhé až taková pecka to taky není.Až ji dodělám,tak to hezký auto bude to jo.Ale to je daný hezkou a zajímavou předlohou.Pavel
Veľmi pekné, ja tiež akurát smolím LB 141, len rochu inak. Všetko je super, len jeden detail čo si všímam, kde robíte malú chybu pri patine. Točnica je špinavá od vazelíny, ale podložka pod ňou nie. V skutočnosti je vždy zašpinená hrubou vrstvou aj pri dnešných a aj pri minulých ťahačoch.
Tak jsem si bláhově myslel,že tento víkend dodělám sakumprdum celej podvozek .A vono h...o.Pořát jsem ladil a ladím zbarvení a pořát nejsem spokojenej.Hotovej horor bylo osadit blatníky,takže asi na třikrát.Motor už asi ponechám,možná ještě doplním nějaký káblíky.No a přijdou dodělávky jako hadice k předním brzdám,zadní světla.U těch jsem zjistil,že ty co jsou ve stavebnici jsou poškozený bublinou.Takže přemejšlím,čím je nahradím. A to jsem si myslel,že do konce roku zmáknu dodělat obě Scanie.To asi neklapne .Tak zase pár už notoricky známích obrázků toho jak se podvozek proměnil.Pavel
Moc pěkný, Pavle. Světlo může klamat, ale kolem točny se mi to zdá nahnědlý. No, častěji je tam jen černá špína, vlivém tý mastnoty okolo málo kdy něco vyložěne rezne a když už je tam špína, je to všechno většinou černý jak bota.
O víkendu jsi nám chyběl, venku stála skutečná LB110 a v hale byla zrovna jedna od Hellera v barvách ASG.
Pavle když napíšu že je to parádní práce budu nosit jen dříví do lesa líbí se mi to ... mám sice rád leštěnky, ale šikovnost kterou disponuješ mne udivuje ... a nejenom ty, ale je vás tu celá řada
Tak pomalu rozehrávám druhé dějství .Kabina-jako taková,sestavená ze všech dílů na sucho pasovala velice dobře,jaké to překvapení že?Začal jsem si spíš lámat hlavu s tím,jak ji postavit kůli barvení,kdy okna,kdy a do jaké míry barvit interier atd.Já osobně interiery nevím proč nemám rád a nebavěj mě.Už když jsem dělal letadla tak mě to nebavilo .V tuhle chvíli i když to tak nevypadá se to už snad někam pohne.Takže,potmelenej a nastříkanej tapecírunk,dopasovaná celá spodní část s blatníky a vnitřky dveří.Nastříkal jsem taky tunel a podlahu,kastlík s palubkou.Na tu jsou v aršíku obtisky,tak asi žádný opičárny vymejšlet nebudu.Na spodní lehátko jsem ze zbytku miliputu udělal polštář a přikrývku,s tím,že mi zůstalo jestě na cestovní tašku.Také gumové rohože na podlahu a stupačky jsou nové,ve stavebnici nic není.Ty přijdou ještě dobarvit.No a ještě jen pro představu něco málo tiskovin-díky Petře.Zatím vše.Pavel