Kolečka jsem začistil,malinko upravil rám a osy-model totiž nechtěl sedět všema 14ti na zemi.Takže malinkej náhled jak to bude asi vypadat.Toto je ode mě na nějakou dobu asi poslední příspěvek co se stavby týká-budu se asi věnovat něčemu jinému.Hlavně taky pro to abych si to neznechutil-k čemuž už daleko nemám,ale hlavně abych si trochu odpočnul.V podstatě jsem dal za rok dokupy skoro 3 trucky jeden návěs a dva rozestavěl a to je na zamyšlenou.Tímhle tempem to nejde dál.Na druhou stranu je to důkazem,že mě to chytlo a baví mě to.Takže zase někdy....Pavel
Nádherná mašinka. Moc se mi líbí a tak jako mne čtyři nápravy netáhly, tak toto mne dostává a začínám mít chuť taky na něco podobného. A ta kola , jen tu slintám. A až budou v barvě , tak to bude beze slov. Gratuluji a přimlouvám se za postup , fakt jsem zvědavý na celek. Milda PV
"Pete" se hlásí o slovo:zítra mě páníček bere vyvětrat na celej víkend někam k Rokycanům .Zašoupl mě do krásné dřevěné garáže,naložil spoustu barev a ředidýlek a ještě jiných serepatiček.Konečně mě poznáte na živo a,že prej až se odtamtud vrátím tak vykouknu i tady z obrazovky už v mnohem lepší kondici .Pavel a "Pete"
Tak páníček mě na patlák sice vzal,ale věnoval se tam "šití"kabátu pro mladšího bráchu.Nicméně začal ,alespoň tvořit podlahu a teď dělá do roztrhání těla aby to dohnal .Teď už vážně-dodělal jsem nahrubo podlahu,vnitřní stranu schránek které budou otevřený a vše vyztužil deskou na které je ve skutečnosti lehátko,v případě mojí kabiny asi letiště.Největší boj je dostat toto vše do kabiny,ale když už to tam je tak to pasuje jako prdel na hrnec a drží to i bez lepidla.Zároveň se tímto sestava kabiny celá hoodně moc zpevnila.Pavel
Jo řidič+dvě štětky klidně,jak kdo chce .Ve skutečným autě ,ale moc místa není i když se to tak jeví.Plocha lehátka je veliká,ale ke stropu je to dost blízko.V podstatě pořát po "čtyřech.Pavel
Já spíš uvažuju o tom,že sleeper zatáhnu a nebudu ho ddělávat.Je todost práce a není tam moc vidět takže si to mírně ulehčím záclonou.Spíš bych poteboval poradit čím naplnit ty kastlíky .Pavel