Neuveritelne daco...akoze pecka kolego fakt lepsieho DAFa som zatial nevidel a to ako vazne! klobuk dole, ides jak pila..len tak dalej, budem dalej s uzasom sledovat
Odoslané z GT-N7100
Kamión je investícia...Náves je na zarábanie peňazí...
Pánové děkuju za komenty a za podporu,ale není to bez chyb.... Včera jsem tu měl Honzu Skleničku a zaplať pánbůh že mě upozornil na to že mám opačně nalepený reflexní cedule a takových ,,minel" je tam víc....to je tak,když spěcháte a koukáte do toho 10-12 hodin denně a pak pro les nevidíte stromy. Proto je nutná spětná vazba a tímto mu děkuju-už jsem to překopal. Včera jsem dorazil interier a zasklení a dnešek mám na dokončení,tak mi držte palce ať něco neposeru....zítra o půlnoci odjíždíme a rád bych aby DAF jel s náma,sice si nechávám v záloze ještě zítřek,ale i když nejsem pověrčivej,dokončujte model v den odjezdu a ještě k tomu třináctého..... . Co se týká obtisků máš Honzo pravdu,ale lakoval jsem to Gunzáckým céčkem což se mi nikdy moc neosvědčilo-má snahu zatékat pod obtisk a neustále ho zvedat,mám i Motip autolak,ale mám strach aby se mi to nepopralo-na nějaký experimenty a falešný hrdinství není čas...
Je to tak, na hrdinstvi neni cas. Zalakovani takovych obtisky laky GSI mam vyzkousene a opravdu je to problem - na Rabe jsem s tim hodne bojoval a porad se to zvedalo. Taky to nemam vyreseny k uplny spokojenosti. U nekterejch modelu me to opravdu trapi, protoze desetinu milimetru silna vrstva laku je z hlediska jemny patiny problem.
Drzim palec, ja uz jsem dneska v praci, ale odpoledne chci zabalit a hotovo.
wau super..toto je paráda, fakt skvelý model presne to čo sa mne veľmi páči..jednoduché auto, ktoré jazdí, žiadna leštenka ani show truck..skvelá práca, klobúk dole Matúš
Kamión je investícia...Náves je na zarábanie peňazí...