Presne tak, bylo by skoda a spousty prace se v tom dal rejpat, kor kdyz uz je podvozek hotovej. Jeste mne napadly retezy, deka na chladic a poslat ho do Kanady/na Aljasku na dalekej sever
No pali ides pekne , ,,,,ked tak,tak by som len dodal ze ta prevodovka riadenia ,jak jardo spominal,bude urcite naopak,a tiez tie tiahla,je to zbytocne prerabat,sekne mu urcite amerika,,ja som mal totiz na oboch australanov trosku problem dopasovat tu prednu napravu z riadenim,a to boli akoze original stavebnice,,,,nechaj ameriku , ,,,,mas to fakt paradne ,,ivan
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Podľa seba som vyrobil nejakú lávku. Mohol som použiť aj slzičkový plech ale chcel som to urobiť tak aby bolo vidieť skrz. Takže som zostrojil konštrukciu z profilov a sito je mriežka z alumíniového tukového filtra z digestora.
Vypadá to moc dobře .Ta síťrka je super.Podobnou už nějakej pátek sháním,páč to velice dobře imituje tahokov,používanej např.na mezistěnách u loggerů.Budu muset zapátrak kde to sehnat.Pavel
Pavle, ja som ju zohnal po dlhom pátraní v všetkých možných elektrách....od nay cez datart až po špecialny servis na digestory a mikrovlnky a nikde nič... Nakoniec som ju zohnal v jednom malinkom elektre kde si to niekto objednal a zabudol si to vyzdvihnuť asi pred 10 rokmi. To ako nesrandujem.... cena je asi 6,65 eura a materiálu je tam habadej na 40-50 truckov. Odborne sa to volá Hliníkový tukový filter a balenie obsahuje dva pláty sieťoviny v troch vrstvách a dve spony v tvare U. Čo sa mi podarilo zistit: tento filter sa predáva pre digestory značky Fagor alebo Faber. Presny model dopíšem. Treba sa informovať v nejakých servisoch poprípade zistiť kto vie v ČR zohnať náhradné diely pre konkrétnu značku.
Začal som pracovať na intriére. Urobil som aj CB-čko a ultrahypermoderný (na tú dobu) CD prehrávač .... Prikladám aj foto tej mriežky a popis modelu digestora (filtra), ktorý bol na krabici. tá vložka má asi 27x29 cm...
Zasa voláky "short update". Kabínu som fukol do bielej, strekol som tesnenia a snažil som sa vydekálovať. Napriek použitiu vodičiek aj usadzovača a aj zmäkčovača som sa s nimi dosť popasoval. Hlavne zozadu ide ten dekál cež také dva pupáky, teda svetlá a nie a nie ich okopírovať. Budem to asi riešiť nejakým prekrytím. Uvidíme... Ďalej som sa pustil trochu do masky z leptov a strekol som aj potrebné diely a lepty do alcladu.