Zdravý všechny tak jsem si dal docela velkou pauzu v pauze jsem si pořídil stříkací pistoly + kompresor,dneska ještě čekám na koncovku jak příjde tak bude zkouška na ostro (docela se těším). Ve volném časem jsem zapracoval na zadní části návěsu...připravený je rám zadních vrat + vrata,spodní práh a zadní nárazník + světla .Všechno jsem naskládal na sucho jak to bude vypadat. Jen co mi příjde koncovka na pistoly půjde to všechno do plniče a laku.
Pavlušo super práce moc pěkně to zatím vypadá. Výsledek nemůže být jiný než vynikající po tolika upravenejch a doplněnejch detailech dle nádherné předlohy.
Poslední dobou mám pocit ,že modelařínu tak nějak odbejvám,zasednu na hoďku max dvě než to pořádně rozbalím tak už pomalu zase balím.Ale i přes to mi jdu pomalu kupředu.
P.S. Koubasek: Plastové profily a tabulky jsem si kupoval zn.Plastruct a Evergeen.
Jinka všem diky za kladné ohlasy. Nasadil jsem tlumič výfuku,vyrobil výfukovou trubku od turba do tlumiče s pístkem motorové brzdy a vzduchový filtr zatím v zakladní černé nasezen na sucho.Na filtru je nalepena trubka saní,která je na hroubo ohnutá a zatím nejde nikam...až se mi podaří usadit vzduchový filtr a trubka sání půjde do výroby trubka saní filtr turbo.. Výseldek přikládám...