Zdravim všechny, tak jsem zase trochu postoupil. Podvozek už bude skoro hotový až na kabely a hadice. Nově vyrobeny přední blatníky, zadní náprava komplet hotova, tlumiče i s logem HP sporting, vzduchojemy, nádrže i baterie též dokončeny. Malý dotaz: neměl by někdo z Vás k dispozici schéma elektrické a vzduchové instalace na tento LIAZ popř. třeba i civilní verzi. Dík za odpověď.
Přílohy
Pomozte vymýtit smrt z našich silnic, jezděte po chodníku.
No já nevím co na to říct.Snad jen to že je to úplně parádní!!!!!!! .Moc se těším až to bude hotové. Trpělivost a zručnost některých modelářů je úžasná!!!!!!!!!
No ty kola vypadají ve skutečnosti trošku líp než na fotce, ale každopádně na nich budu ještě dělat, hlavně boky doznají dalších úprav. Dělam ty kola tímto způsobem poprvé, tak se budu snažit, aby nekazily celkový dojem. Dík za tento postřeh.
k tem schematum.. na nejaky schema zapojeni se vykasli, stejne nemas nejmensi sanci to natahat stejne jako to je ve skutecnosti.. staci u toho premejslet a logicky si odvodit co odkud kam a kudy muze vizt =)
Dík, těší mě tvůj zájem a jsem rád, že se ti líbí. Koukal jsem na toho fauna cos stavěl a to je taky velká machrovina. Jinak model má cca 30 cm na délku.