první co bych chtěl říct je to že je to můj uplne první model co jsem kdy začal dělat. takže nebude vůbec dokonalej jak ty ostatní co tu už jsou. všechno natírám ručně štečkem takže to tak taky vypada budu rád když mi poradíte pár triku a rad co dělat. uvažoval jsem i o kabeláži ale vůbec nevim kterej vzduchojem je naco napojenej . Buďte hodní
No volvo bolo aj moje prve auto, popri stavbe som toho dost pomenil, dost prerobil, aj sa dost naucil ... no drzim palce, a asi by som zacal tak, ze by som veci lakoval aspon farbou v spreji ... ved kazdy sa uci, aj ja ....
Hmmm vypadá to super, nato že je to tvoj prvý. Moj prvý truck práve dorábam učím sa a už tolko som nanom do*ral , že som sa z toho až poučil. . P.S. nech sa ti darí a nech tvoj skončí o mnoho lepšie než moj . Budem pozorovať !!
Žádám zkušené o radu. jak je těžké udělat na tomto modelu otvírací dveře a co vše na to budu potřebovat abych do udělat? už jsem se to snazil najít ale nějak se mi to nepodařilo tak se zeptám tady. a dokážu to vůbec když je to můj první model? strašně se mi to libí jak to jde otevřít, a vidět interier.
No popravdě nevím,nejdřív bych se zaměřil na zvládnutí modelářských postupů a potom bych asi na nějakém dalším modelu řešil ty dveře....zvládnout se to samozřejmě dá,ale není to jen o tom ,,udělat díru do kabiny",musí se tam dosochat spousta věcí jako je napojení podlahy a schůdků,sloupek kabiny vnitřní strana dveří a spousta dalších věcí......na jednu stranu je to velice efektní,na druhou je třeba počítat s horší manipulací s modelem (téměř po každém vyndání z krabice lepení upadlech dveří....pokus návštěvníků ,,zkusit,jestli jdou zavírat" atd.) Částečně tento problém vyřešil kubaV8 tím,že má dveře na FHáčku na dva čepy vyndavací....koukni na jeho model v galerii a myslím,že to najdeš i v sekci rozestavěno...někde od konce....
takže na dveře kašlu tak mám další foto. a zatím děkuji za optimistické přijetí, snažím se. jinak začínám interier, doufám ze se mi povede, pokrývka a ostatní by mělo dorazit zítra od kamarádky, které se to tak libí ze rikala ze to nesmím zkazit svým šitím. Kdyby si někdo všiml něčeho co mam mam zlepšit tak řekněte.
žádám o radu. dát druhou postel nebo ji zvednout nebo odstranit uplně. začal jsem interier akdyz jsem zkusil dat druhou postel uplně zakryla postel první což mi je strašně líto už kvuli kamaradce co se tak snažila. když ji budu chtít zvednout? tak jak? napadlo mě že bych dal dva drátky do těch dvou dírek co tam jsou, tím bych ju nemusel lepit. ale nevim jak ji uchytit nahoře aby držela. nějaky očko a haček? nebo jak to dělate? dávate vubec druhou postel nebo nechávate volnej interier? přikladám par fotek. omlouvam se za kvalitu
Interier už bych měl mít hotovej díky tomu že jsem na neschopence už měsíc skoro tak to celkem jede. zkusil jsem udělat i vysílačku a záclonky nevím jestli se povely to nechám na zhodnocení vás zkušenějších. ted jsem se snazil dát dohromady kabinu, na poprvé to k sobě vubec nesedlo tak jsem to musel rozlepit a přilepit znova, možná jsem tomu ještě vic ublížil, vice na fotkách. teď se chystam kabinu natřít, doufám že se mi to štečkem podaří alespoň tak jak mam blatníky natřeny. někde jsem četl radu že se dá použít na vetší natírani kousek molitanu ale momentálně to nemužu najít. zajimalo by mě jestli je to lepší než štetečkem. nebo mam rači zajet do globusu a koupit červenej sprej na auto lak
Čče,zatím se mi to líbí.. kabinu bych asi neštětečkoval a volil sprej(nejlépe od Tamky) ale případně autolak je taky použitelnej,ale bacha,dává dost barvy a při troše nepozornosti je schopnej zalejt detily... Chce to stříkat ve velmi slabých vrstvách několikrát a z větší dálky......budeš dávat ty kryty mezi nápravy,nebo to necháš otevřený??? Já osobně bych to nechal free....mám rád,když je do podvozku ,,vidět",ale to je věc vkusu....