Pôjde teda o moju vlastnú verziu súčasného Volva, inšpirovanú starou klasikou F89 vo farbách ČSAD. Podotýkam inšpirovanou takže dodržím bielo-modru kombináciu plus loga ale pôjdem aj svojou cestou. Mám trochu obavu že sa to nestretne úplne s pochopením ale modelarstvo je hlavne o zábave a potrebujem vypnúť od naháňania detailov na milimeter presne zo závodných áut. Samozrejme čo sa týka technických veci ako kabeláž a hadice tak tam sa chcem priblížiť realite ale farba bude podľa mňa. Plánujem aj mierne zaprášenie tak snáď sa podarí. Samozrejme budem vďačný za akúkoľvek pomoc pri riešení vzduchotechniky a elektroinštalácie na ráme. Investoval som do zopár veci a ešte pár chcem kúpiť tak snáď to bude za to stáť. Projekt bude na dlhšie určite to nebude pár mesačná záležitosť skrze prácu, ktorá mi nedovoľuje sa tomu venovať toľko koľko by som chcel. Toľko k preslovu. Zatiaľ som začal možno netradične prednými kolesami.
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!