Tak som začal s mojim prvým ťahačom, doteraz som len jedno auto z civilnej techniky robil, tak uvidíme, ako to dopadne. Taktiež nemám skúsenosti z chrómovými dielmi, ktorých je v stavebnici požehnane. Stavebnica Revell, na niektorých dieloch vidno, že už má svoj vek. Zatiaľ mám podvozok, motor a osadil som to na kolesá, aby som si to mohol hodit už do policky Na motor ešte príde kabeláž, ale tú dám až tesne pred osadením kapoty, pretože pri mojom šťastí by tam momentálne nevydržala. Pár foto na začiatok:
Tak som zase niečo porobil, nakoľko je to prvá stavba niečoho, čo by malo mať hladký povrch a nebude to v blate po strechu, tak som nechcel robiť žiadne prestavby, proste model z krabičky. Nakoniec som ajtak neodolal zarezať do toho...
Hmmm, zajímavé pojetí. Zvláštní přístup. Z mého pohledu je tam spousta chyb a chybiček, ale vypadá to, že jdeš svým směrem a tak ti nebudu kazit radost nějakou kritikou, když můžeme mít zcela rozdílné hodnoty a úmysly.
bouvier/ najprv nástrek celý kamion na čierno, potom som vytlačil na samolepiaci matny papier obrysy a vyrezal ich z neho, nalepil a nastrek oranzovou. A obrysy klokanov - staihnes obrazok klokana a v skicary cele telo klokana vymalujes ciernou a je to
Klokanskej kamion.. proč ne? Jen by to chtělo ještě trošku doladit čistotu zpracování, takhle to kazí uměleckej dojem . Budeš to ještě stříkat lakem? Přijde mi to dost jednolitě matný
HenrikaM./ ešte na to pojde leskly lak, na obrazkoch su len napasovane diely na sucho, zatiaľ mám rám a karoseriu osobitne. Chcel by som sa spytat, ked nastrikam chromovy diel lakom, co to spravi?
Záleží na laku.. ale většinou se oloupe a hlavně už to nebude vypadat jako chrom... to už je lepší si koupit nějakou náhražku chromu a přestříkat to.. nejlepší je samo alclad, ale dá se slušně pracovat třeba i s chromem od gunze