Koukám,že prezentací stavby tohoto modelu jsem si pěkně nasral do bot Pánové,vaše modelářské umění je z jiného světa než moje,nečekejte zázraky To,co tady vidim na fotkách ,je nádhera s mojí trpělivostí se k tomu těžko někdy dopracuju
Musíš si věřit, určitě to pro tebe bude dobrá škola která se ti hodí do budoucna. Určitě tvojí stavbu budu sledovat a už teď se těšim na další tvůj pokrok
Vidim , že se pouštíš i do větších akcí. Ty otevírací dveře model určitě hodně zvednou, akorát nevim jestli je budeš mít otevřený na pevno nebo se pokusíš je udělat funkční. S otevřenými dveřmi na kabině počítej, že bude vidět dovnitř podstatně víc než je zvykem. To znamená , že si budeš muset pohrát i s vnitřkem. Na přední kapotě neni až tak tolik práce. Dej si pozor jenom na sklápění kapoty. Nevim jak to bude fungovat s ochraným rámem, protože "italskej" nápad s nevzhlednejma "fajfkama" moc dobře nefunguje. Já jsem je tam měl taky, což je vidět na fotkách, ale nakonec jsem zvolil panty podle skutečnosti. Ty jsou umístěný na spodní části masky. Původní panty taky nejsou vhodný pokud předek budeš mít na balónech a budeš chtít mít funkční přední nápravu. Nepůjdou ti zatáčet kola, ty "fajfky" tomu bráněj a navíc to nevipadá dobře.
Pujčil jsem si lepší foťák a nafotil sedačky a palubku,které považuji za hotové K těm dveřim,budou chunkční.
jen nevim,jestli by nebylo lepší ještě přelakovat lesklým lakem obtisky zkoušel jsem taky suchym štetcem zesvětlovat hrany,tak snad se to povedlo a je to koukatelný
Já bych řešil celý vnitřek do černa a pohrál bych si trochu se stínováním (hlavně nepoužívej lesklou barvu). Na sedačkách by mělo být vidět alespoň trochu opotřebování( odřený pantograf), stejně tak bych oprášil podlahu která bude vidět. Doporučil bych si sehnat nějaké podklady (fotografie interieru).Já osobně jsem nebyl spokojenej s palubní deskou a proto jsem si jí udělal dřevěnou z mahagonové dýhy.
Udělej tu palubní desku černou barvou, ve skutečnosti to byla černá koženka.Podívej se na fotky z interieru a uvídíš jak to na tebe bude působit matným dojmem.
Pane kolego ,s tou černou si to hodně rozmyslim K tvému pojetí modelu se určitě nic jiného nehodí,černá barva,nějaká ta špína.Prostě spartanský interier Pro mě osobně by bylo utrpení v tom jezdit,mám rád čistotu ,trošku extravagance a pohodlí
sedět v tomhle je určitě lepší než v křesle u televize
Samozřejmě nemám nic proti čistýmu autu, je to tvoje rozhodnutí a já ho respektuju. Budeš dělat alespoň nějakou patinu z venku nebo to bude "show truck" ? Pokud budeš dělat běžný pracovní auto, tak počítej že budeš muset udělat alespoň trochu opotřebený a zaprášený. Počítej, že v Austrálii , je prach (hlavně červenej) snad všude. Ber to jako můj názor,já bych to asi jinak nedělal. Jestli přijedeš v sobotu na Prosek, můžu ti dát ještě nějaké rady. Jinak vzhůru do boje.