co takhle třeba napsat něco o tom autě jestly to bude stavba podle skutečného auta nebo z krabičky , kolik bude mít náprav a tak tohle je o ničem ještě když tu nejsou fotky
"Ahoj, ja jsem pepa, je mi 12 a koupil jsem si hustou Skányjy kterou budu stavet!
Má chromovaný disky, ktery mozna vimenim za trylexi, protoze ty jsou ted v kamijontuninku strasne kul. A hlavne ma spoustu super optisku, teda degalu! Ma chromovanou masku chladice, chromovanyho Gripina na boky a chromovanej napis Skanyja V8 volepico. A jeste bych chtel toho panacka jak cura na logo mercedesu, to znamena jako ze skanyje je husta, rozumis?
Co se tyce uprav doplnku, jiz jsem vyse naznacil, ze se bude jednat o traktunink! Mozna dam ty triplexy, pak hlavne chci chromovany laufy pod bocni spojlery, pak urcite rampu na strechu s megasvetlama, aby ten tahac mel aspon 4,40 na vejsku, pac to je kul! Pak sem si koupil taky doplnky, takze tam dam spoustu samolepek, to bude jako husty, protoze shell nebo agip sou proste husty zamopelky! A taky mam novou sadu, a tam sou super vlajky, takze kdyz to nejak omylem zprasim, dam na to danskou vlajku a reknu, ze to je severskej tunink! Pak to cely zahrabu na zahrade do hliny, necham to pocurat psa a pak to vyvalim v pisku, aby to byla jako ta, patlanina. Teda, patina!
To je fsecko co sem vam chtel zatim napsat, za tyden, az to budu mit cely hotovy, pridam fotky, samozrejme foceny moji superkvalitni nokiji. nokije je dobra, protoze muzu mit na pozadi logo V8! tak cau, pepa"