Ano, já z toho auta cítím to samé. Tedy pokud pominu to, že jsem nad jeho renovací zlomil hůl. To auto mi přijde takové, že tam jaksi ještě zvítězil obsah nad formou. Je to udělané funkční a dobře funkční, ale prakticky je to ještě takový slepenec ne úplně vzhledný,
Tak, konečně. Mercedes SK po několika letech hotový, několik měsíců jsem teď odolával rozpracování MANu F90 s novou sadou do CTM, ale odolal jsem a výsledkem je, že můžu pokračovat na Volvu.
Je to díky dvěma věcem: za poslední rok jsem si dodělal díly na rozvody vzduchu a pak mám připravených ještě pár bonbónků ve 3D, ale o těch až později.
Teď bylo potřeba prokousat se otravným návratem k projektu, který spočíval v doplňování šroubů a nýtů na rám, poskládání vzduchojemů v novými tištěnými držáky...a pak jsem mohl konečně začít rozvody vzduchu. Záměrně nepíšu kabeláž, protože na tohle autě je asi kromě deseti hadic všechno v ocelových trubkách. Takže jednu po druhé ohýbám a vlepuji na místo.
Je to neuvěřitelný, ale o tomhle modelu pořád platí, že co se vleče, neuteče. Ty různý zpoždění maximálně nahrávají kvalitě jednotlivých částí, dílů, doplňků, použitým technologiím...