Já u TGX taky zatáhl záclonky. u XF taky není výplň, takže záclonky před postele a zadní stěna tapec. A ještě jedna věc, na modrých manech jsme nezávislé klimatizace neměli, tuším že na žádném MANu nebyla nezávislá.
Tak kamarádi. Jde to pomalu, ale jistě. Počítám že do konce víkendu to domlasknu. (takovejch víkendů už bylo!!!) No zbývá prakticky jenom dosklít a nalepit nějakou tu droboť. Těch skel se dost bojim, protože stejně jako Kuličkovi mi moc nejdou. A co dál, to vidíte na druhý fotce. Ještě že si můžu lepit v práci. Takže tohle všechno uvidíte hotový na jaře na Panterech.
Tak chvilku to trvalo, ale opravdu už bude hototvo. Zítra pouze nalepit pozičky, stěrače a SPZ. Pak už jenom nafotit a huráááá. Už se mi tlačej na polici další kousky.
Já jsem si říkal, kdy se toho někdo všimne. A Kulička to odhalil. Není to tak u země jak by to mělo bejt. Přilítnul jsem si v práci změřit loudeka, měřím výšku rámu od země a výšku nafouknutí měchů. Doma pak porovnávám a skoro na chlup to sedí se stavebnicí, ale i tak trochu zbrousím měchy. Paráda, už snížím jenom vlnovec pod točnou, zbytek doženou malý kola. Po nalepení a nastříkání rámu nasazuji kola, ale točna je furt vysoko nad kolama. V práci zas měřim, vše zhruba dobře změřeno, ale taky maj točnu dost nad kolama. Přitom vim, že já na svym autě jsem ji měl těsně nad kolama. Jak to? No a pak kolega na mě: hele ale tady to všichni nafukujou kvůli kanálum. A mě to vůbec nedošlo a tim pádem všechno špatně. Každopádně jsem hotovej rám nechtěl lámat (zvítězila pohodlnost) a doufal jsem, že to u vás projde. Od teď nevěřim už ani sobě a jedu podle výkresu radši.