Kluci díky všem za komentáře a podporu,už je zabalenej a připravenej na cestu do své domoviny a následně do Jabekke. Zároveň se omlouvám všem co tu na fo'ru aktivně staví že jsem jim stavbu nekomentoval,omluvou mi budiž že jsem se díky spěchu se stavbou neměl od nového roku čas věnovat studiu vašich prací,ale slibuju že po návratu z Belgie se na vás ,,zaměřím" a poctivě projdu vaše stavby i galerii.... Jinak dnes nad ránem jsem měl chuť s tím praštit......poslední věc co mi chyběla bylo vyrobit potrubí k filtru sání a protože vše souvisí se vším a na modelu v podstatě není nic co by se nemuselo vyrábět nové,bylo nutný nejdřív napasovat kabinu,poté filtr a nakonec trubku sání. Koleno od turba i poloha filtru O.K,tak jsem to odborným okem zkouknul a neviděl žádnej problém. Jaký bylo moje překvapení když jsem namontoval onu trubku na filtr i turbo a najednou zjistil že nejde sklopit nalakovanou a napatinovanou kabinu zpět na rám... A co teď doktore??? Na novou trubku tam není místo (stejně jako na předloze )...no tak bouda znovu dolu,odřezat kus (asi 2mm) nosníku kabiny,nalakovat,napatinovat.......no abych tu dlouze neblafal,končil jsem dnes nad ránem asi v 3:30h am..... Každopádně jste museli slyšet tu ránu jak mi spadnul kámen ze srdce a resin teď nechci na nějakej čas vidět. Dám si teď nějakou krabičku do který se hodí lepidlo,tmel a barvy,zatřese se s tím a vypadne hotovej model........
Je to fakt paráda užil jsem si trochu adrenalinu, při balení do krabice mi upadlo boční křídlo na slepici a brnknul jsem si do zrcátka, ale už je vše na svém místě
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem. Říkají, že jsem odborník
Už jsem to Láďoj říkal,ale-tohle je alespoň pro mě poprvé,co vidím velice přirozeně působící model nového auta.Žádné tuny laku,dekálů,patiny.Prostě je to hodně vyvážený a opravdově působící.Ode mě palec nahoru .Pavel