Bouviere bude wash a další fičury? Nebo to necháš už takhle, protože jestli nebude, tak si myslím že to je velká škoda....V tédle podobě mi ta souprava připomíná dobře secvakanej Monti systém, ale nic víc. Přitom podle fotek to je postavený pěkně.
Alespoň z fotek, který se povedly, to vypadá na parádní čisotu. Jako celek se mi to moc líbí, ten návěs se k tomu Manu opravdu hodí. Ale chybí ti tam některý detaily, nemáš třeba natřený zámky dveří (stačí tam dát kapku stříbrný barvy třeba). Při detalinějších fotkách je to prostě takový "chudý" nebo jak to říct, ale možná se mi to jen zdá.
To časem dochytáš. Já když jsem stavěl svůj první model, tak jsem ho měl hotový za cca dva měsíce...a pak jsem ho další dva měsíce tunil a dodělával. Dolepoval jsem další světla, dobarvoval detaily a přidával doplňky tak dlouho dokud se mi kamion nelíbil. Takže dokončovací proces modelu trval stejně dlouho jako stavba. Dneska už přesně vím co a jak a většinou mám celkový vzhled do detailů promyšlený už v průběhu stavby.
nojo, ty konce ve 4kovym kodu u starejch hajter fakt bijou do oci.. ale uz vim, s cim jsem si to spletl... s oznacenim motoru, ty maj na konci 03 a 04 atd. podle euro verze... tenhle konec oznacuje man jako "kód verze" (tzn. neco jako generace jednotlivyho typu? to by odpovidalo, v praci mam jedno tga 26.483 a novejsi pak 26.484 ). u TGA i TGX se to znaci stejne, jen se to nepise na dvere
Není to jen tvůj pocit, chybí tomu patina, kabeláž atd... Postav čistě krabičku a bude tomu něco chybět, ale to zase na dalších modelech už bude, mám pravdu ?