Po pause jsem se vrhl na motorky, rozdělal jsem toho teď více, plním ale slib, že brzy dám do placu něco i do WIP. Stavba je ze stejného zdroje jako už dříve publikovaná Repsolka z Valencie 2008. Tentokrát je to stejný bajk z další sezóny, neodolal jsem mít raritu - Gabora Talmacziho. Kupodivu nemám moc štěstí na větší výběr podkladových fotek v slušném rozlišení a hlavně s potřebnými pohledy... Proto se ptám: Nevíte někdo, jak je to s barevnými plochami na pdsedlovce?
Přílohy
Naposledy upravil Dale Cooper dne 05 kvě 2014, 13:04, celkově upraveno 1
Petře je to výzva, ale budu držet palce. Na výsledek jsem zvědav, Hondy RC21... mám moc rád, líbí se mi. Ale nedá mě to a musím se zeptat, co ten pomeranč na přední masce? Počítám, že s tím něco uděláš...
Rozestavěno:Honda Double Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
Tak po pár dnech činnosti v jiných oborech představuji nějaký dílčí postup... Teď už to půjde rychle, po pravdě, zdržet by mne mohla nyní jen chybějící řidítka... Další díly už jsou připraveny, včetně kol...To zbarvení s emi líbí. Škoda jen že japonští soudruzi dekály vymysleli na RC211V a že tam sekli pár chyb, jako vždy... Ale to se nedá nic dělat.... Osobně mne štve, že neudělali větší ty trojúhelníky na boční kapotě .
To řešit, bohužel, nebudu... Kdybych věděl o tom, že se mi takový ráfek válí doma, tak bych si ho nakopíroval, ale v tomto ohledu beru model jako sběratelský a tak tam bude normální sedmipaprsek jako vzadu. Ostatně, na presentacích a v depu se běžně používají i jiné ráfky než v závodě...Těch kompromisů tam musí být, bohužel více... Spojka(ale zvažuju, že tam tu novější dám), zadní kotouč atd... Anebo problémy s obtisky... Tyhle modely nemají ambice na předvádění na soutěžích, maximalně v Sigu, ale jde o neobvyklé jezdce a neobvyklé typy a u těch si sám sobě něco prominu... Ona už ta stavebnice má své odchylky od normy, ale je fajn, že vůbec existuje... Nakonec, vždyť to stavím z něčeho, co bylo ještě před 2 měsíci jen chemikálií ve dvou kanystrech a zbylých pár dílů z Hondy RC211V .
Zlákalo mě udělat si ještě Randyho, ale po pravdě, štvě mě, že jsem zatím v shopech neviděl jeho čistě Playboy barvy, všude se ten nápis minimalizoval... Ale uvidíme. Podstatné je, že pro stavbu další RC212V potřebuju ještě jeden řetěz a jednu přední vidlici, což díky slevám na doplňky mám (pravda, je to na 2003, ale to je zase o kompromisu) no a "Honda" šestipaprskový ráfek, Který mám zaformovaný... Tak si toho Playboye ještě asi střihnu... Nebo radši Elfa?
Jako jedeš pěkně! Kdo tyhle kity nezkusil, tak neví. Zpracování se mi líbí
Při pohledu na bajk se ale nemůžu zbavit dojmu, že ten předek je hrozně tupej, že by to mělo bej víc skloněný do špičky, možná to je jen úhlem modelu na fotce, možná se mi to zdá, možná ...
Ahoj, jak se Ti to stavělo. Já myslel, že mě jebne. Je tam spousty titěrnejch dílků a já na tohle teda nemám moc prsty. Nicméně už mám jednu ve vitrině (MoviStar) a dalších asi šest mám v kitníku. Dale, nemám od Tebe č.ú. !!!!!!!!!!! Psal jsem Ti zprávu.