Tak radši si to založim, abych si to nerozmyslel. Volba padla na Yamahu díky dostupnosti modelu a dekálů a relativní jednoduchosti předlohy. To pro svoji prvotinu potřebuju. Jestli se to zadaří, budu zkoušet spíš Hondy a H-D. Historii doplnim, až to nastuduju, nebo to doplní ideový vedoucí a poradce Charon. Začnu zvolna, mám spoustu restů jinde, navíc ingredience jsou teprve na cestě ... Ale opravdu bych to rád stihl dokončit a postavit vedle dalších na étágu.
Přílohy
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
.. jenom jsem to vyštípal, rozhrabal a zjišťuju co a jak . Moc se mi nelíbí řetěz apod, ale komplet set je dost drahý a neumim uplně posoudit jeho využitelnost . Třeba vrstvit přední kotouče mi přijde zbytečný, ale povrchové detaily jako šrouby by byly fajn .... No uvidim . ?
Přílohy
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
Jsem na to zvědavej, tahle se mi z Biaggiho bajků líbí nejvíc.
Ideu ti můžu doplnit, motorka se kterou se Max dlouho nemohl srovnat. Dost padal a často to byly jezdecké chyby. Myslim, že se nemohl vyrovnat s trochu jinym řízenim motorky, protože Yamaha vždy měla lepší podvozek, ale na druhou stranu o něco menší maximálku a musel se prostě přizpůsobit a víc na ni tlačit, ale někdy tlačil na motorku moc a hlavně na začátku se studenejma pneu. Vyhrál jen jednou v jižní Africe, přidal 5x druhé místo a jedno třetí. Celkově byl na konci roku na 4. příčce.
Řetěz by "měl" pasovat i z M1, ale vyzkoušeno nemam. Myslim HD, pasovat by měl i článkovej od TS, protože není pevná vzdálenost. Set mam doma a je parádní! - šetřim ho na jednu detailnější YZR. Na druhou stranu je ještě minimálně jeden set od Scale motorsport, ale nejsem si jistej jeho využitelností (řetěz jsou jen dvě půlky a smontovat se mi to nepodařilo). A tušim, že existuje ještě jeden od jiný firmy, ale to tady dostupný běžně není a je dost podobnej SM. Kotouče dělá zvlášt Crazy modeler, ale podle všeho crazy nemá v čr dovozce a sehnat to je problém.