Lehké nakouknutí pod pokličku. Jinak dojmy ze stavby ??. Dekály ST27 hrůza, to znamená že praskají jako spadlé listí, ale tak nějak se tím prokousávám. Moc mi nejde karbon. Jak psal Víťa, že je super Scale Motorsport, tak já mám úplně opačnou zkušenost. Trhá se jak prase, takže už mám Hondici omaštěnou třema různýma typama (2 druhy SM a 1xST27) Oproti dekálům od ST27 je karbon ST27 naprosto SUPER. Dal jsem ho na zadní blatník a jde s ním dělat co chci, samozřejmě, že pod modrým a zeleným Gunzetem.
Přílohy
Naposledy upravil tomle1 dne 22 říj 2012, 12:08, celkově upraveno 1
Mě scale motorsport přišel dobrej, ale na nanášení je HD lepší a dokud neobjevim něco, co by mi vyhovovalo víc, tak zůstávam. Jo, jedeš jak drak, ale bacha na uspěchání. Když ty díly a barvu vidim, tak si řikam, jestli jsi to spíš neměl maskovat - hlavně předek, ale třeba na to ještě dojde.
Každopádně bych byl rád za více fotek, takhle to je stavba ve dvou krocích, chtěl bych víc!
Ahoj klucí, tak po téměř tříměsíční absenci se zase hlásím o slovo. Měl jsem, jak to psal i Itchi úplnou nechuť něco dělat. Sice jsem byl celý den jak na jehlách a těšil se do kutlochu, ale jak jsem si sedl ke stolu, zapnul počítač, porozhlídl se a vykouřil cigáro, tak jsem to zase vypl, típl a šel čumět na bednu. No tak doslova to zase nebylo, hodně jsem řešil upgrade své Hi-Fi sestavy, kdy jsem víceméně zrušil domácí kino a vrátil se zpátky k řádnému stereu. Ty tři měsíce jsem řešil gramec, zesák, bedny, šňůry k bednám atd. No, ale už mě to zase chytlo a tak posílám pár fotek. na kterých je vidět, že mám neohrabaný prsty a budu je muset náležitě protrénovat. je tam spousta nedodělků, o kterých vím a budu je řešit, ale chtěl jsem se trochu pochlubit, že už zase makám. Při nástřiku černé z rubu kapot jsem pořád řešil, jestli dřív líc, nebo stříknout napřed černou a pak vymaskovat a nebo naopak??????? Teď jsem poprvé zvolil variantu úplného dodělání lícových stran, zalakováním 2K lakem a pak už je to paráda, protože lak se prostě nehne a můžete bez problémů nastříkat rub černou a pak to jenom uchošťourama pomocí čedidla opatrně vyčistit. Asi to znáte a děláte to takhle, ale mě to dělalo docela těžkou hlavu a třeba to někomu pomůže. Jo, mezi vanu a blok jsem dal průhlednou hadičku, napuštěnou X-26 a vypadá to lépe, než nabarvený plast. Ty výfuky v reálu vypadají taky líp, ale foťák je trošku sviňka a barvy zkresluje. Přední kapota je ještě bez retuší a laku a do koncovek výfuků jsem dal síťovinu od Tamky, ale nejde to vyfotit, ale vypadá to jak v reálu Jinak všem mým kamarádům modelářům přeji v Novém roce spoustu povedených modelů a samozřejmě i to zdravíčko a štěstíčko a doufám, že se s některými z Vás už konečně někde potkám, ať už na výstavě, nebo na dlouho omílaném motosrazu. Ahoj tomle
Pár dalších fotek. Dnes jsem lakoval přední a boční kapoty. Čekám, až to řádně zaschne a už dumám nad dalším kouskem. Asi to bude Ducna v tom černém provedení GP4 D'Antin test. Nedávno ji tady představil Wíťa a tak bych ji taky prubnul.