Začínám další stavbu. Dekály MK. Použiju NSR 99´s malými úpravami spodního dílu kapotáže. Těch 98 a 99 mám docela hodně(9), takže další budou asi následovat.
Jen at to do nás pere!!! aspon tady taky někdo modelaří
neodpustim si jednu připomínku, tahle motorka jezdila na podzim 2001 (po sezoně), ne 2000. Ale generačně to je NSR 500 model 2000. Takovej menší guláš. Každopádně jsem na to zvědavej a i na další NSR v tvém podání.
Bude i Lucky Strike 1999, Shinichi Itoh?
Přílohy
Philip Island 2001
Philip Island 2001, ale tady už VD Goorbergh v sedle
Jojo, jedeš pěkně chlape. V takovým vedru sedět za stolkem a dělat jednu mašinu za druhou Ty rozmazaný přechody barev bude asi trochu oříšek. Jsem zvědav jak se s tím popereš. Držím palce a budu sledovat
Přesně jak říkáš Chárone, je to guláš a já nevěděl, který rok použít . Fotek jak šafránu a kolem zmatek Další bude asi..............................chacháááááá neřeknu a navíc odjíždím na dovču, takže pokračování až za 14dní
Neflákám se, makám jak pako. Jenom mě se.., že k téhle panence není vůbec žádné info. Ať hledám, jak hledám, prostě jako by ani nejezdila. Jediné fotky jsou na http://www.kaz32.com/kazgallery-e.html a tam je toho žalostně málo. Více-méně jsem už před komletováním. Zbývá pár retuší, lak, černá zevnitř kapot...................a jde do vitrinky, no a samozřejmě do galerky. Jak říkáš Wíťo, v kutlochu bylo jak v pekle, ale večer a nad ránem se to tá vydržet . Je fakt, že ty přechody mě potrápily, ale vzpoměl jsem si na Cháronův nápad s výrobou výfukových dekálů a "podfouknutí" barvou. Kdo neví, ať hledá
Aha, toho kotouče jsem si nevšiml. Ale nebylo to tam. Buď je to odlesk z foťáku, nebo je docela možný, že to udělal Purisol. Trochu mi vystříklo. ale celé kolo jsem umyl. No je možné, že blbě. No a ten nápis????? Kapoty jsou jenom podlepené páskou a vepředu se trochu rozevírají. Až to budu dělat nahotovo, tak by se to mělo srovnat a pokud ne, tak to nikomu nebudu ukazovat
Tak zase kousek za mnou. Grooveridere, přiznám se, že mě docela zatrnulo. ty linky jsem dělal jenom podle fotky, ale docela to vyšlo.Ne? Pomalu se to rýsuje, takže už přemýšlím o další (naštěstí mám z čeho vybírat)
Tak štěstíčko se tě drželo. Když koukám na ten podsedlák, tak se ta linie červené trošku liší od originálu, ale to je jen drobnost, které si nikdo nevšimne. Hlavně, že se ti na sebe napojily ty linky na kapotách a podsedláku. Za mě sakra dobrý. Máš hodně fajnově udělaný plasty. Jinak na gripy bych nepoužíval jen tak nasucho měděný drátky. Budto by se měly nabarvit na stříbrno nebo zkusit pořešit nějakej tenkej drátek z eshopu. Výběr je v dnešní době extrémně velkej. Ten drátek pak obmotat natěsno kolem gripu, protože ho má stahovat. Když je mezi tím fuk, tak to tam ani být nemusí. To jen taková drobnost.