Takže o čem to bude?? jak je z názvu jasné bude se jednat o Rossiho motorky z let 2008 a 2009, celkově teda 4 stroje.
Z čeho to budu dělat? No modely 09 z nových Tamiyí a modely 2008 jsou od Top Studia , které bylo odlito v českých luzích a hájích - všem kteří se na tom podíleli děkuju!!! K TS musí být ještě Tamiya M1 05 a ty už mam.
Motorky budou teda M1 2008 Fiat, M1 08 Catalunya (která je částečně rozdělaná, stavba spíš bude ilustrovaná na Fiatu), dále pak M1 09 Fiat a konečně poslední M1 09 Punto Evo. Jsou to teda další stroje, které mi chybí v Rossi sérii (dostavba 07ček bude následovat po novém roce)
Poněvač odlitky Top Studií (mimochodem nejlepší kvalita resinu s kterou jsem zatím dělal) se týkají jen resinových částí a nic víc, tak něco je třeba něco doplnit (šroubky, lepty), něco jsem prostě sehnal od TS přímo, jako třeba obtisky. Jak si někdo možná pamatuje, tak jsem získal zdarma obtisky na Fiata přímo od TS, Catalunyy jsem sehnal nakonec také TS, ale za nějakou úplatu. Každopádně jsem rád, že jsem to sehnal, protože je to konstruováno přímo na TS a sedí to. Obtisky na fiata 09 jsou v pohodě, poněvač použiju ty ze stavebnice. Punto Evo o bude z obtisků ST27 a něco použiju z původního aršíku Tamiya.
Stavba nebude moc velká rychlovka, ale když bude čas, tak budu dělat - doufam, že ale čas bude
Zatím zde nastinuji situaci a fotky motorek budou snad večer. Ted jen pro představu o který motorky jde
Naposledy upravil Charon dne 12 čer 2011, 19:48, celkově upraveno 2