čekal sem, že se toho chytneš (já vim ta suzuki XRE0 je tu dlouho, nějak se mi do toho nechce). Já toho momentálně mam rozdělanýho málo, asi jen 8 bajků... kapoty co mam vedle nepočítam nedávno sem vlastně dvě dodělal, ale zapoměl sem je nafotit
Zdravím Vás kolegové, dlouho jsem tady nic nepředvedl, tak to teď napravuji. Začal jsem na mě netradičně - kapotáží. Docela mě lákala ta zlatá a tak jsem se do toho pustil jako první. Po zkušebním nátěru 1. vrstvy se opět ukázala ona nectnost "štětcování" a to, že opravdu nejdou natřít metalické povrchy (ty se třpytivým pigmentem) bez viditelných tahů štětcem i po zaschnutí. Takže mi nezbývalo nic jiného, než zkusit zase něco nového... celou kapotáž natupovat. No a celkem se to i povedlo! Po 3. vrstvě jsem to jen lehce přejel 3000-ovkou brus. hadříkem abych sjednotil povrch a hotovka. Pak přišly na řadu ty šílené dekály a výsledek vidíte. Jen to ještě někde jemně doladím štětečkem a celkově zalakuji bezbarvým...
fuha zakerne dobree na akom sposobe lakovania si sa vlastne ustalil? zanevrel si na spreje? pretoze si myslim ze ta duca co si striekal sprejom je aj tak best