...a jak staví rychle...jeden den obrázek krabky a hned hotovej model...teda ty jsi to lepení modelů posunul o velkej kus dopředu... Ale model dobrej...taky ho mám "zpatlanej" kdysi za "mých mladých let"...
to Charon: ...koho netuším, ale asi s #1 to turbo32 : ...aaale, vkliduuu - pomaluuu to Hanz.Ch : ...jen si dělejte prdel to rado.D : ...díky snad pomůže, ale asi tak do detailů nepudu
Dobrá volba...tento model se mi moc líbí...mám ho rozestavěnej spolu s Hondou,jako výplň času...jen jsem zatím stihnul udělat rám .Budu rád sledovat stavbičku...držím palce.
Rozestavěno:Honda Double Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
OK, začínáme... Jako první jsem si nachystal motor, rám a kapotáž. Vypadá to jako celkem slušně zpracovaný a slícovaný model bez větších spár, propadlin a přesazených dělících rovin. Zatím sedí vše jak má a není třeba tmelit a moc brousit .
Rám jsem už zfouknul + vlepené zadní odpružení ... trochu bílé a stříbrné s černou
já u svojí 916 zvolil kombinaci černé a stříbrné. Motor je taky desmoquatro, jen převrtanej. Netvrdim, že to mam dobře, jen mi ta zelená k tomu nejde a neviděl jsem ji na tom
...ke zbarvení : dle fotek co jsem našel je motor resp. jeho části a krytky někde šedý někde stříbrný, černý jakohnědý a nebo i karbon ... takže vlastně dle vkusu každého soudruha . Může si každý vybrat z různých variant a stupňů "vytunění" a předělávek. Spousta kousků je už asi předělaných a upravených, proto těžko říct, která je ta správná a jediná původní. Každopádně i tu zelenou mám ...sice ji vytáhl foťák (jak jsem psal prve), ale je tam .. i ta hnědavá .
Mě se tam prostě líbí. (už na 916 jsem tomu nemohl věřit a taky jsem ji tam prsknul - ať už tam je nebo ne)
...k érbrušce : opravdu ji ještě NEMÁM a vše je štětkou