Tak a je to tady. Konečně motorka sedlaná mým motobohem Valentinem Rossim. A ještě k tomu Honda. Pro tuto značku bije mé srdce, i kdy v poslední době ji na výsluní moc nevidíme. Od začátku mého stavění modelů motocyklů ze seriálu moto GP, jsem si vroucně přál postavit stroj VR. Celá ta léta se mi ho prostě nepodařilo sehnat. Až mě zachránil CHARON, od kterého tento převzácný klenot mám. Tisíceré díky příteli.
Nechal jsem vás dlouho čekat přátelé, ale už se to tady začne hýbat. Začínám motorem. Jak je u Tamiye zvykem precizně ztvárnila detaily. Mám díky Charonovi spoustu fotek, takže jistě přistoupím i k vylepšením. Zatím je tam navíc spojka od Charona, přesto že ve stavebnici je doplňková sada, která ji také řeší, spojka od Jirky je mnohem lepší. Děkuji Jiříku. Také je nachystané vyústění hadice upřed olejovým filtrem. Všechny díly mají v prohlubních zapuštěný wash, jsou zalakovány polomatem a nachystány na kompletaci.
Moc vám všem děkuji chlapci, těší mě, když stavbu někdo sleduje. A ta spojka, ta je fakt super. Ano lamely jsou krásné, dokonce i spojkový koš. Spojka je úplně jako originál, když se dívám na fotky. Když beru od Charona nějaký model, jde většinou o velkou vzácnost, kousek, který už nejde sehnat. A Jiřík je na mě tak hodný, že mi tam vždy přihodí nějaké překvápko, bonus. A tak jsem získal tuto spojku a také další věci, které odtajním a při stavbě.