Protože motorky stavím jen mezi soutěžemi v Hradci a Pardubicích, tak jsem už více než rok žádnou nepostavil. A protože stavím jen to co se mi líbí a v současnosti na trhu není nic co by mne zaujalo, okamžitě jsem skočil po inzerátu zde na MF. Motorka mne okamžitě zaujala hlavně díky tomu obrovskýmu motoru. Zbarvení bude jiné než nabízí krabička, tak snad se povede. Zatím tedy vše venku z rámečků, v surfu a něco už v černý.
Je naprosto úžasná. Robusní motor, svalnaté tvary, ale přitom úžasný italský šarm a krása. Čiší z ní síla, vytrvalost a nevšední zážitek. Je to zkrátka taloška se vším všudy. Skvělá volba. Viděl jsem ji stavět na Youtube. Moc se těším, jak se zrodí ve tvých rukou a budu pozorovat, jak roste a krásní. Italské mašiny a auta mají úžasné srdce, stejně jako jejich stvořitelé
Moje oblíbená činnost, kompletace nabarvených dílů, doplňování hadic a kabelů. Zatím jsem doplnil jenom hadice k olej. chladiči. Stáhl jsem si repair manuál, takže mám kompletní schémata.
Opravdu moc pěkné Ta zelená je krásná, takové zvláštní, skoro jako Benetton na starých formulích. A říkáš, že to musí týden zrát, než se to bude leštit? Aby to pořádně vytvrdlo?
Mám na tom 7 vrstev laku tak aby to pořádně vyschlo. Když to nechám míň, tak se sice krásně zbrousí a vyleští, ale časem to zas pracuje a objeví se pomeranč.