Když to tak vidim, tak to bude opět krásnej kousek. Bravo
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Ahoj všichni, dík za komenty. Tak v kitníku jsou zrovna dva kousky... jedna starší - Kawasaki KR1000F a novější - Ducati GP4-D'Antin Pramac a na přání syna jde na řadu po dokončení Yamy ta Ducatka, tákže... coming soon :
Jinak "současnej" bajk jsem dokončil nedávno, ále mi z toho threadu zmizly obrázky (sem to tam vkládal jinak - blbě)! viewtopic.php?f=60&t=20481 Tak malá ochutnávka :
takže ještě něco málo ze zkušebního sestavení přední vidle... hmmnoo, moc to tam nesedí, takže se to bude muset ještě malinko dopasovat. Jinak se pilně pracuje na kapotáži, dekálky, lak atd. Mrkněte...
Tak u tý Yamy to je samozřejmě ŠTĚTCEM !!! - pistoli a kompik nemám a ani sem nikdy neměl ... jen dvě ruce a dvě oči , ale chtěl bych ...... a to by začlo teprve tóčo s barvama . Zatím jen "manuální štětiny"! Jsou to asi 3 nebo 4 barvy postupně nanášený a míchaný jedna do druhé tak jak jsem to cítil... Nikdy předtím jsem to nedělal, todle je první kousek a docela vyšel (ani bokem jsem to nezkoušel, šlo to rovnou na ten výfuck). Mysim že to byla stříbrná, zlatostříbrná, zlatá, měděná a modrá metal. různě smíchané... a výsledek :
Já pistoli taky nemám a tak porád bazíruju nad tím, jak si vystačit se štětcem, no a to tvoje je úžasný, o to se musím taky pokusit. Né že bych se nepokoušel, to né, ale nikdy né s takovým výsledkem .A to používáš leštitelný agamy? A jakou tu modrou?-příde mi naprosto realistická.
Naposledy upravil bazilisek dne 24 zář 2010, 18:22, celkově upraveno 1
Ne ne, žádný leštění ani Agamy... Jen syntetický (emailový) Humbrol, Revell a nově Tamiya, které, jak jsem byl nově poučen a sám jsem vyzkoušel, se moc nedají leštit (tedy spíš vůbec ). Takže nahoru přišel jen leský bezbarvý lak. A z barev je to matně vzpomínam něco z tohohle :
Ta modrá je mysim metal. Revellka 98... asi (dole, mezi ředidlem a lepidlem)
Ne-e, postupným jemným přimícháváním jedné barvy do druhé a nanášením normálně štětcem do nezaschlé barvy na povrch, tak že se jedna prolne do druhé... řečeno divně, ale není to tak složité, jen pracné