tak mám složené drobné díly, něco bylo nutno ještě předělat a u nějakých částí, hlavně u těch nádržek, jsem dumal, jak se s tím poprat, ale už mám taktiku pro příště, popíšu níže
díl baterie na jedné straně a pak plato s modrou krabičkou, u které neznám smyl, třeba to někdo bude vědět a pak taková malá žlutá krabička, samovýroba, na platu jsem dodělával díru ale ta poničila karbon, takže to šlo dolů, nový karbon a lak gunze ze spreje 3 vrstvy, kupodivu to funguje dobře, doplněné šrouby, na potrubí chlazení vody, jsem dodělával přezku, nebo stahovák, či jak to nazvat, odlitek z resinu, tenká šlupka, nahřát ve vodě, tvarovat, nabarvit a pak lepit, je to děsně křehké na manipulaci, lepší je sehnat lepty, ale ty jsou nedostupné, tak proto tato alternativa
také jsem opravovat držák na palubku a celou přední část, co jsem uřízl z rámu, původně jsem tam měl tenčí drát na fixaci, ale měl jsem obavy o pevnost spoje, takže jsem převrtával na větší díry a silnější drát (jsou to taková pitomá zdržení), doplnil jsme šrouby, pro efekt zlaté, aby to nezaniklo na tom chromu, palubka přední část je stavebnice, zadek je od Charona, přilepeno k sobě provizorně maskolem, musím pak otestovat až po osazení všeho, jestli nebude kolize s kapotou, doufám, že ne. Neplánoval jsem zde žádné větší detaily nasazená bude čelní kapota se sklem, takže by téměř nemělo být nic vidět, sem tam max káblík, který není problém pak dodělat dle potřeby
Nádržky to bylo hodně o přemýšlení a strategii, základ je tisk od Charona, jeho nádržky jsou ale jen přední velká a zadní malá, malá přední vlevo není řešena, takže ta zadní prošla úpravou dna, navrtáno je a vsunuta 0,2 mm trubička, vyplněno resinem, to už jsem psal. Držák je ze 2 kusů leptu ze zbytků rámečku (nebo i dílů z techniky 1/35 - vrakoviště) slepeno do tvaru "eL", pojistil jsem měděným drátem a slepeno epoxidem. Tady je vhodnější příště spojit plastovou nití, ta se odvrtá a do dírky se pak může přilepit rovnou šroub z kovu od HD nebo TOP st., toto jsem mírně prokaučoval, spoj nicméně drží fakt dobře, pájet se mi to nechtělo. Po očištění došlo na barvu a lak. Dumal jsem jak naznačím šrouby, nakonec jsem vysekl malou matku, odvrtal a ze strany lepení odfrézoval tak, aby přikryla trn spoje dílů z měděného drátu a povedlo se. Z druhé strany to bylo vyseknuté kolečko o něco menší než hlava šroubu a postup stejný, povedlo se, plast byl 0,3,nebo 0,4mm. Lepeno vteřiňákem, začištěno až na místě černým SP cementem od gunze, barveno chromem fixem od Tamky na štěteček. Pak už bylo jen potřeba nalepit díly do nádržek, takže jsem vzal malý vrták na sílu leptu asi 0,25 a pomalu fézoval a udělal drážky, šlo to snadno a ani jsem jej nezlomil, do drážky hluboké asi 1mm zapustil "eL" držák a opět lepil epoxidem kvůli pevnosti spoje. Zadní nádržka šla jen na dírku a na trn z drátu, ta byla nejlepší. Na závěr bylo ještě nutno doladit držák větší nádržky na leptu jsem musel udělat esíčko (kolize v horní části - nenašel jsem žádné foto, jen foto s nějakým černým krytem nádržky, takže držák jsem neodhalil, vycházel jsem z tvaru druhého držáku a shodného provedené, což je chyba, musí se počítat s kolizí nádržky a vršku tlumiče), jako fakt jsem "bohoval" byl to děsnej woser, ale vše se povedlo bez újmy na dílech i na mém zdraví, lepeno gelovým vteřiňákem:-) Fixováne pak šroubem z kovu od TOP studia, vše drží zatím dobře pokud by to odpadlo, pak očistit a podlepit epoxidem. Jako fakt blbě se to fotí, ale na živo je to pecka. Takže příště jen místo drátu na spoj "eL" dát PVC tyčinku, odvrtat, do díry pak přímo kovový šroub a bude úplně jak originál. Teď už to nebudu předělávat, nechám jak jest, bez brýlí je stejně vidět velký h...
a kompletní sestava držáku řídítek s nádržkami, pomalu domaluju řídítka, nalepím na místo i s hadičkami k nádržkám a budu doufat, že odpor hadiček mi nepoláme držáky nádržek, zkusím hadičku před lepením nahřát, aby byla měkká. Tím pomalinku kompletuji podsestavy a mohu popojet ke skládání do rámu, neb před usazením motoru musím mít řídítka na místě, pak sacák s horním krytem nádrže, do něj odspodu nalepit všechny ty hadičky co jsou vzadu za motorem a až pak mohu nacpat motor na místo. Je to velké poprvé, tak snad vše klapne, proto jsem stavěl tu první motorku na seznámení s terénem, abych měl nějakou představu, ale stejně to moc nepomohlo, je to náročný, to se musí nechat, na poprvé hodně, naštěstí umím být velmi kreativní, tak dokážu vymyslet různé věci. Lépe to nafotit nešlo, snad lepší to bude jako celá sestava.