aaáále nic-moc ... spíš nic než moc. Strašlivá je tak, že mi teče z očí a z nosu mám stříkačku ..... mám rýmu jak prase, takže na nějaký piplání nemám ani pomyšlení . Hlavu mám jak prasklej kýbl, tak na to týden nešáhnu ... no uvidím. Takže bach pánové ... meze jsou ještě chladné!
..to mě povídej..o těch mezích... Měl jsem něco podobného asi tak před 14 dni a je to teda zábavka...není na nic chuť..Už sem dlouho nic taky nepodělal Tak panáka slivovice každej den...a budeš čilej
Tak jsem se trošku propláchl slivkou a už jsem celkem v cajku ... proto jsem taky byl schopen odekálovat Katanu. Mrkejte, vytýkejte, komentujte ... cokoli!
Čoveče ta je náramná, teda jako stavba. o předloze jsem své už řekl. jen mě dostalo že ta mrkačka je na modelu funkční?? a vůbec že existovala motorka s mrkačkou krásný fotky Jinak jsem taky zvědav na tvou další oběť
2 MIRO-K : final fota fotím s oblibou doma na balkoně za sluníčka ... mě se to líbí a podle mě to vypadá nejlím co mi de! ostatní klucí ... dííííky moc! 2 turbo : next? ... to je o5 dilema asi ještě jedna civilka a pak hned jedna MotoGP... .. a co ta tvoje M1, kdy se konečně dočkám???