Další UP Chorche v dekálech, ještě mi chybí pár detailů - jako průduchy a tak, ale to vyladíme
Použity obtisky KS Workshop a pro ty kdo třeba váhaji, jsou super! Hlavní je, že poměry velikostí jsou stejný jako TS, takže jdou použít i na tento model a sedí to. Práce s nima se mi líbí, tak si to představuju - tenký, kopírujou a skvěle přilnou.
Tak další v dekálech, dneska konec, pokračování příště
jeden poznatek, obtisky KS Workshop jsou mnohm lepší než TS, dneska jsem se docela chvílema trápil, možná je to už delší dobou od vydání, protože před těma třema (nebo už čtyřma?) rokama to bylo o něčem jinym.
prozradim, že časem mě čeká ještě jeden Fiat 08 (zase jeden raritní) a ten právě bude komplet s KS dekálama
Obě budou s nařejvákama a bez kapot - Rossiho s kapotama mam z dřívějška. Zatím nemam stojany pro obě, takže pro manipulaci je lepší tam mít kolo, než to oflákat o stůl. Lorenzo u mě je dočasně, pak pujde k novému majiteli - jestli jí teda bude chtít, kdyžtak si u mě místo najde
Vypadá to prostě parádně. Čekal jsi kritiku? Myslím, že tyhle M1čky máš z přítomných modelářů v oku nejlíp a detail set už Ti pod rukama 08 prošel kde jsi se z případných chyb poučil a tady to bude zase lepší. Těším se na další update, ale už teď to má skoro finální podobu a ta elektrika a zbytek detailů to jen celý zvednou a podtrhnou...