jj, bohužel jsem to před měsícem taky poznal, ten nejhorší pocit je, když to z toho koberce zvedáš a ještě trochu doufáš, že se vlastně nic nestalo, ale zázraky se nedějí
...raz mi odfrnkla malá čierna titerná súčiastka na čierneho chlpatého psa (briarda)...a on sa velice čudoval, keď dostal povel zostaň a potom som ho "preniesol" na bielu posteľnú plachtu a opatrne česal...a od radosti, že som ju našiel, som s ním išiel o 1/2 noci na prechádzku
Tak, tady jsou další drobnosti. Nakonec jsem ty chlupy z kapoty a nádrže jakž takž dostal, přebrousil a přelakoval, bohužel za cenu zalití spodního rytí, ale do vitrinky asi dobrý. Sere mě, že se téměř na každém modelu něco stane. asi si od toho musím oddáchnout. Čekají mě totiž dvě pekla v podobě Jaguaru XJ-SH.E. TWR od Hasegawy a Renault 5 Turbo od Tamky . Ne, že by se mi chtělo, ale jsou kamaráda a já mu to slíbil blbec. No zase to bude nová zkušenost. Dílů je pomálo, jenom větší plochy. Jo ty víčka na nádrži ještě přetřu, ať se tak sviňsky nelesknou.