Jo, to vypadá dobře, ale tady to asi neseženem, i když pro moje vitrýnáky to ani nei potřeba Já jsem setkal s tim, že se tam dá dát jemná sítka, ale při detailnějšim zkoumáníje to trochu znát, že to neni ta textura, ale zase kdo si toho na C594 na spodnim chladiči všiml...
Aby se neřeklo, že tu jen kecam a nic neukážu Práce je na ní ještě dost, neni to zdaleka finální podoba. Chybí toho moc, šrouby na motoru, lak, drobnosti nabarvit na motoru atd atd Svody jsem dělal včera, ale úplně se mi na nich pár věcí nelíbí, takže to musim doladit - šminky budou v pohotovosti
PS: kotouč mam ještě jeden a nepoužiju ho, kdyby někdo měl zájem
Poslední náladovky, další budou v galerii jako hotovky Musim poladit nějaký chybičky, ale celkově se mi moto líbí. Na výstavu to neni, ale vitrýnáček dobrej.
Vypadá to dobře. Ale kua, ty fotky... Zlepšit!!! Taky to dost dodá modelu, i když kvalitní fota můžou vyhodit nějaký nešvary, ale existuje tolik fotoshopů a dá se všechno poregulovat. Tak hurá do toho.
Motorka pěkná, hlavně zase něco nového. Moc pěknej zadní kotouč (škoda, že 06 nemám v plánu, jinak bych ho od tebe vzal). Těším se, až bude komplet v galerce.
díky za povzbuzující komentáře v galerce by se mohla objevit během následujícího týdne, nechci uspěchat poslední dodělávky a hlavně lak kotouč by šel i na Rc211 z 05týho roku na Haydena, ale když už máš Batmana, tak se ti asi další nechce, tomu rozumim, každopádně ho tu mam, kdyby se někdo rozmyslel