Ahoj. Chtěl bych se optat na ten chrom ve spreji. Co je to za značku a v jakym obchodě jsi to koupil. Ptám se proto, že všude ti na 100% nabulíkujou, že to bude vypadat jako chrom, ale doma po nástřiku zjistíš, že to není úplně to co jsi od toho čekal. Tady vidím výsledek, tak bych věděl, co kupuju. Díky.
Malej up Zkoušel jsem na řídítka navěsit nějaký přepínače, udělal jsem to na obou motorkách najednou. Z přepínačů jsem natáhl kable, svedl jsem je pod nádrž, ale bohužel jsem to mym stařičky fotkákem nedovedl patřičně zachytit (ještě to zkusim), další čidlo nebo spíš jen kablík jsem dal od zadní brzdy a podobně bych rád dal ještě do předního kola a možná i snímač k vidlici na datarecording. Na plynu jsem odřízl a navrtal drátek, na něj bužírku ze stavebnice a do ní kablík, vypadá to realistyčtěji. Na řídítka jsem namotal drátek (průměr 0,15) a další (0.25) na hadice k chladiči. motorku čekaji samozřejmě dodělky na rámu (šrouby, některý jsem přehlídl), musim ještě spáchat nádobky na brzdovku na brejlích a pak mi zbejvaji kapoty (musim sehnat barvu)
Přílohy
snaha o vyfocení přístrojů
čidlo na otáčky zadního kola, po zvětšení na něj ukazuje šipka
Ahoj, trochu ted nebyl čas, ted by ale měl být Jak je vidět dal jsem se do kapot, dneska jsem je stříknul do barev (obě dvě jsou ted jen bílé), zejtra mi čekají drobnosti červeně, poněvač dekly ne úplně sedí na předku a čevený pole okolo rokou budu maskovat a stejně tak nejspíš i vnitřek podsedlovky z vrchu - v dutině, červenej klín no a zapoměl jsem na nádobky na brzdovku, tak ty možná udělam už dneska Fiat přijde na řadu pozdějc, ted jak je vidět na fotkách jednodušší varianta Abarthu (možná i nejhezčí, necham na každém soudruhovi k posouzení)
dal jsem se do deklů musim uznat, že hoši francouzský maji dobrý dekály, super se s nima dělá, skvělá přilnavost a plasticita i přes to že to neni na tenhle transkit sedí dobře Zejtra se dam do předku, tes jsem nandal dekál vlastní výroby, který po té oříznu, stejnym způsobem udělam i spodek podsedlovky v karbonu. Potom lak a doladit detaily