Motor vypadá zatím obstojně. Koukal jsem na stránky Dexter Models a objednávka je možná jen přímo od nich. Našel by se tu někdo, kdo by to vzal pod svoje křídla a domluvil to? Já nemám PayPal účet. Posílal jsem mail kvůli ceně poštovnýho do čr, tak můžu napsat, jak dostanu odpověď. Transkity tam stojí 19 éček, což je podle mě v pohodě. Pardon za OT, klidně založím vlákno někde jinde a tohle smažu, pokud to tu bude vadit.
Já osobně beru 98 ročník (černá). POkud to bude Wítovi takhle stačit. Btw Charon má nahoře špatně ročníky. 97 byla stříbrná a 95 šedočerná (šedokarbon)
Mám dilema jak sviňa 12005, nebo 12007 ????????????????? Ale víc mě bere ten karbon, takže taky 12005. A už se všichni vyžvejkněte hele. Ať to Wíťa může objednat Jo a už přišly šroubečky. Když jsem je viděl, tak jsem se málem pos..l. Jsou jak blechy a potřeboval bych radu, jak se na model uchytí ty rychloupínáky, když většinou tam patří ty poťapaný šroubky od tamky, které ale tu kapotáž drží ???????? To mám kapoty přilepit a pak tam naaranžovat rychloupínáky ???? Sorry za dotaz, ale budu to dělat prvňůc v životě a nechci to pokazit. Jo a na plexi taky můžu použít ty nýty o pr. 0,9mm jako na boky kapotáže?????????? Dík Tomle
Naposledy upravil tomle1 dne 08 zář 2011, 07:57, celkově upraveno 1