ke zbarvení - souhlas, taky se mi moc líbí, čistý, poměrně jednoduchý (myslim celek, dekály maji taky svoje úskalí), ale efektivní zbarvení docela rád bych tu viděl v galerce ještě jednu konicu 05 Batmana, co ty na to Vendoji? hotová je a hlavně už se prezentovala i na jiných akcích, ale tady nám ne, proč?
...no celkem pomalu jo, ale todle je ze spreje, teď jsem to pistolkou jen lakoval. Takže kapoty jsou komplet. Až to zaschne (dnes) tak to zkusím nasucho poskládat, jak to bude vypadat pohromadě... sem zvědavej . Jinak teď se pr*ám s těma detailama z leptů - pro mě novinka a první zkušenost. Důležité zjištění a doporučení : všechno si rači 3x vyzkoušej, než to slepíš sekunďákem! Zkusím něco pofotit ... mějte se páni! CYA
Tak jsem to včera nazkoušku sesadil dohromady - už jsem to nevydržel Ještě ty kapoty nejsou komplet dotáhnutý, chybí tam pár věcí, dodělávek a maličkostí...
ty jo, děláto na mě dojem kvalitní, čistý a dobře odvedený práce. Lak by chtěl ještě něco vrstev a pak vybrousit a poleštit - ala Vendoj líbí se mi, tuhle ještě doma nemam - poslední opravdu pěkná Honda v GP těšim se na pokračování