Jsem taky o víkendu čučel doma do krabice,a říkal si,že jsou ty doplňky sakra ještě drahé...Tak jsem ji zase zavřel a šoupnul zpátky do skříně... Tady se namlsám a pak se uvidí...
Trochu jsem se nas.. No prostě odlakoval jsem už hotový rám,protože mi Tamiyácké emaily prostě nějak nechtěj nikdy pořádně uschnout. Vždycky jsou na tom i po týdnu vidět nějaké ťápoty, takže poběžím pro akryl. Stím jsem nikdy tento problém neměl..nějak mi připadá odolnější. Máte také tuto zkušenost? Z dřívjejška si to nějak neuvědomuju, že by se toto dělo . Ředím oryg ředidlama.. Možná je to moc tenkou vrstvou? fakt nevím..
Jo motor vypadá pěkně.Jen mě zaráží ta hnědá barva .Rozhodně se o tom nechci přít a odsuzovat, jen je to zajímavé... Rád sleduji tuto stavbu, držím palce.
Rozestavěno:Honda Double Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
Můžu se zaptat...nebyl náhodou mezi Up-Grade Parts take spojkový koš?Nemám moc přehled o doplňkách na tuto motorku, jen vím že jich pár je a myslel jsem že je mezi nimy i ta spojka...
Rozestavěno:Honda Double Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
..hotový rám. Na něm se mi barva dvakrát nepovedla, takže mě čeká dost leštění. Nakonec jsem ho dělal akrylkou, protože jak jsem psal mě štvalo,že email jsem vždycky nějak omylem trochu setřel a zmatnil.
Mám dotaz: Chystám se na nádrž dát obtisky a pak to zalakovat průhledným akrylem. Když jsem dával spray TS-13 (clear), tak mi to zkrabatilo trošinku obtisky. Bude mi ten akryl držet na tom červeným sprayi? Předpokládám, že bez problémů, ale nemám to odzkoušeno.