Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Motorky ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Ducati desmodici 1/9 Casye Stoner

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Ducati desmodici 1/9 Casye Stoner

Příspěvekod itchy » 01 říj 2010, 05:13

No hele, ono se to s tou žlutou jako podklad pod klasickou červenou dělá, pokud nemáš opravdu echt Ducati red, jinak si myslím, že tam můžeš s klidem šplíchnout Bright red od Tamky na Ducny :-s
Každopádně budu bedlivě sledovat, mám pro Ducky jakousi slabost a tohle se mi zatím moc líbí... :P
ITCHY - moto 1/12
ČŠG č.7
...dočasně mimo provoz!
itchy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod martan » 11 lis 2010, 19:03

Zdarec motorkáři, po hodně dlouhej době se ozívám s bohužel hotovou motorkou ke kterej chyběj fotky ale bohužel mě odešel foťák. Takže dodávám až fotky dokončenej motorky. Nedělal jsem žádný doplňky jako je el. rozvod atd. Barva je odskoušená originál ducati aniwerse. Kdyby ji někdo lakova a že tady se ducatky objevily tak podklad musí být BÍLÍ, já jsem použil bílí surfaiser od tamky a lakoval mokrý do mokrýho. Barva od Glasuritu vodou ředěná. Na celou motorku padlo 0,15l směsy. To píšu jen z důvodu dohadů jestli pod barvu použít žlutou nebo ne. Jinak stavba šla poměrně dobře a byl jsem překvapenej lícováním dílu, nemuselo se moc pilovat. :arrow: Jinak se uvidíme na Vehiklu v českej třebovej
Přílohy
IMG_4796.JPG
IMG_4795.JPG
IMG_4793.JPG
IMG_4792.JPG
hotové modely: Honda Fortuna, Konica Minolta Honda, Repsol Honda, Tech 3 Yamaha, Camel Yamaha, LCR Honda, Kawasaki ZZRR, Yamaha Goo, Yamaha Valencia,Yamaha US Colors, Ducati desmodici,
martan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Charon » 11 lis 2010, 20:10

Pěknej model, vidim pár chybiček, ale líbí se mi to a nalákal jsi mi na GP7 nebo 8, které maji v nabídce
modelu můžu jen =D> =D> =D>
Charon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod reJI » 12 lis 2010, 08:15

pěkný model =D> a malý dotaz... obtisky na pneu ve stavebnici nejsou, nebo si je tam ještě nedal ?
reJI

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Grooverider » 12 lis 2010, 08:39

Vidím tam sice nedostatky (např. obrácenej nápis brembo na pravým třmenu apod.), ale celkově model působí hodně pěkně. Ještě to chce ty obtisky na pneu a slušela by tomu dodělaná nějaká kamerka :mrgreen: To je práce tak na čtvrt hodinky a hned to vypadá o dost líp. A když si vezmu, jak jsou 1/9 veliký, tak to může bejt docela mazec. Moc fajn práce. =D>
Rozestavěno:
Honda NSR500 94' Doohan, Ferrari 312 T4, .....
Naposledy dokončeno:
Yamaha YZR 500 2001 Biaggi, Honda RC211V 2003 Ukawa, Shelby Mustang GT 350 H
Grooverider

• Odpovědět s citací

Příspěvekod martan » 12 lis 2010, 08:46

Zdárec, ty optisky na pneu v 1/9 nevím kde sehnat a tu kameru doma pomalu tvořím ale nějak se nedaří. Toho obtisku jjsem si nevšim .
Jinak je to trochu jiná práce s devítinou něco jde líp něco zase hůř. Byla to pro mě změna ve stavění takovej začátek stavěcí sezony. Teď se chystám na Yamahu 46 valncii z edice. Scháním na ní 2xpřední vidle. MPM opět nic nemá! :!: :evil:
hotové modely: Honda Fortuna, Konica Minolta Honda, Repsol Honda, Tech 3 Yamaha, Camel Yamaha, LCR Honda, Kawasaki ZZRR, Yamaha Goo, Yamaha Valencia,Yamaha US Colors, Ducati desmodici,
martan

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Grooverider » 12 lis 2010, 11:37

A ty obtisky u modelu nebyly?? :-k U každé závodní motorky přece bejvaj obtisky na pneu. Dají se dokoupit, ale co vím, tak jen na 1/12. :( Kamerka by neměla bejt takovej problém. Vezmeš nějakej ideálně tvarovanej kus rámečku a z toho to vybrousíš. ;)
A popravdě..já mám rozdělanýho Monstera v 1/9 a že by se mi na něm chtělo nějak extra moc dělat, to se říct nedá. Práce jak na kostele. Jsme holt strašně zhýčkaní skvěle pasujícíma skládačkama od Tamky. A na Valencii se těším. Taky mám jednu nachystanou i s leptama. :)
Rozestavěno:
Honda NSR500 94' Doohan, Ferrari 312 T4, .....
Naposledy dokončeno:
Yamaha YZR 500 2001 Biaggi, Honda RC211V 2003 Ukawa, Shelby Mustang GT 350 H
Grooverider

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wíťa » 12 lis 2010, 15:57

Škoda, že ten přední čumák je tolik zkosenej, GP8 má větší rádius zaoblení.
A chybí Ti tam jedna zásadní věc. Dekály Marlboro respektive jen ty pruhy. Jinak to vypadá pěkně postavený
Wíťa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod martan » 12 lis 2010, 18:53

Zdarec, ty obtisky jsem scháněl jiný ale 1/9nikde snad nic není a jinak je to prostě stavebnice nechtěl jsem ji nijak upravovat. :roll:
martan

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno