Dost dobrý Ten spodní díl kapotáže jsi karbonoval jedním kusem dekálu? Dělám Yamahu YZR-M1 05´ C.Edwards a přemýšlel jsem, že dám kapotáž zevnitř taky do karbonu. Nemám s karbonováním zkušenosti, tak se každá rada hodí. Hlavně nevím jaké koupit (jakej vzor) Jo, jinak tuhle Hondu mám taky
Zdarec tu spodní kapotáž jsem dělal ze dvou kusů z jednoho by to bylo dost složitý. Použil jsem karbony od SCALE MOTORSPOR CARBON FIBER TWILL WEAVE číslo 1012 1/12. Ještěnežto slepím dohromady taksi to obkreslím a pak jenom vystřhnu. Neboj se toho já začína systmem pokus omyl.
Ještě malej dotázek..kde jsi ty karbony koupil? Jsem regnutej na ModelBOXu, ale tam od Scale Motorsport nemají skoro nic. A protože mám i nějaký auta a ještě nějakou tu motorku, rád bych třeba nějaký ty Zero Paint, ale navím kde to objednat, respaktive nemám možnost kupovat ze zahraníčí, páč se s nima nedomluvim. Anglicky umím jen trochu a kloudnou větu dohromady nedám a namám ani Pay Pal, nebo něco podobného. Díky
Zdarec, já vesměs tyhle věci nakupuju na http://www.hiroboy.com tam kupuju barvy i některý potisky. Nejsem moc zdatnej v angl. alenějak se stím vždycky poperu a zatím problém nebyl.
Zdarec, teď mám trochu času tak jsem se do toho opřel a začal motrku dodělávat. Na řadu přišlo polepení. Měl jsem z toho ztrach ale poměrně se zadařilo. Přikládám fotky k nahlédnutí.
Zdarec chlapáci, tak jsem Lcr-ko o víkendu dodělal. Tahle motorka jak jsem se na ní těšil tak se moc nezdařila, nejvíc mě naštvala strátaněktrých dílů při stěhování ae tak jsem to nějak dskládal. Ty obtisky m přišly nějak menší a tak to noí všude top. Snad se bude líbit.