Tak jsem zakoupil tuhle stavebnici od Revellu z roku 1995 a zkusím z toho něco vypotit.Model bude jako dárek, takže se budu snažit, aby vypadal.Stavebnice je dělaná jako skládačka na čepy, které se secvaknou.Osobně mi to moc nepasuje , takže jsem všechny dirky do, kterých mají přijít kolíčky, nejdřív převrtal trochu větším vrtákem, abych docílil lepšího pasování dílů, za dodržení umístění vůči rámu.Hrozně mě překvapil plast, ze kterého je model, něco tak tvrdého jsem ještě v ruce neměl a když napíšu , že kontakta od tamky měla celkem problém tak nebudu přehánět, Na dílech je mrak vyhazováků, takže tmelím a tmelím, taky se mi nepáčily nedodělané výfuky a vydle na řidítkách, takže jsem pomocí milliputu zbytek dotmelil a teď to ještě dobrousit a doladit surfem.Ještě nevím jakou barevnou kombinaci budu dělat, ale asi zůstanu u té ze stavebnice, protože ta žlutá s černou a chromem je pěkná.Na modelu budu dělat když budu mít trochu času, do léta ho, ale musím dodělat takže žáden kvalt
Něco už jsem dal do surfu a trochu pokročil.Zkusmo sestavený model vypadá dobře, ale díly válců k sobě nepasujou takže jsem zvědav co s tím provedu, ale snad to nebude tak horký.Všechen chro budu foukat znovu, ty vyhazováky byly šílený a při broušení se stejně povrch poškodil tak to doladím.Vyhlídl jsem si i jinou barevnou kombinaci tak jsem na vážkách
Je to těžké se rozhodnout jakou barevnou variantu zvolit, obě jsou pěkné. Já bych se asi rozhodl pro tu červeno,černo, bílou, taky odstíny barev hodící se k sobě a moc se mi líbí barevné provedení motoru.