Jelikož pracuju jako opravář motorek.. Mám motorky hrozně rád hlavně teréní.. Nejvíc asi oranžovou KTM.. Bratr dotáhnul domu tuhle krasavici.. ani pořádně nevim kde jí vzal nebo za kolik ale sou tam slušný detaily co se i dost schodují s originálem.. měřítko 1/12.. Řikal sem si že by se s ní dalo něco udělat.. Doplnit nějaký věci, předělat toho hromadu a třeba by to bylo hezký.. rád bych s těma motorkama začal.. do ted sem dělal pouze bojovou techniku v 35.. Tohle by snad pro začátek nemuselo bejt špatný.. Prej sou ještě supermotardy a nějakej cestovní obr..
myslim, že výrobce je new ray, někde (aukro, asi) že jsem viděl i ty jejich motardy mě by zajímalo jaký chceš dělat úpravy, je toho docela dost na předělávku, aspon co vidim
celý přední vidlice se budou muset předělat.. Protože kryty vidlic sou z jednoho kusu jako samotný vidle.. Jinak hadičky doplnit předělat brzdu, brzdič udělat, atd atd.. ale tenhle je bráchy já koupim SM.. K mání sou v KTM.. Někdy tam skočim podařilo se mi vypátrat že to stojí pod 500 ale nevim stli 200 nebo 499 .. Na krabici sem vyčetl že je to v licenci vyráběno pro KTM v číně.. Podle popisu bratra a mejch odhadů by se mělo jednat o EXC 450 a EXC 450 s SM kolama a o KTM adventure.. možná sou k mání i jiné.. tady je fotka krabičky
super díky, to se bude hodit. i když je pravda, že do modelu to má daleko, je to spíše hračka ale v tomdle měřítku se z toho dá vysochat pěknej model...
tak se podržte.. zjistil sem že se dá sehnat asi přez 100 modelů.. kamarád chodí s holkou co tam prodává.. několik typů KTM.. motokrosové motorky honda, yamaha, suzuki, ktm nebo 4kolky s odpruženými nápravami nebo dokonce sněžné skůtry.. řikala mi slečna že ceny sou v rozmezí od 270 do 450 kč.. jinak že prej tam ty 4kolky stojej asi tak 270 - 300 jinak ten supermotard prej asi kolem 360.. .. celý se to dá předělat na hezkej model.. za ty prachy? paráda.. Nejhorší je že nám žádnej vírobce pořádnýho teréního zabijáka nenabízí.. Prej mi cokoliv objedná.. zatim sem si vyhlíd supermotarda a yzf 450 čtyrkolku
tak to je ještě lepší, hlavně ta yamaha mě potěšila. kouknu na jejich stránky a uvidim co tam maji a jak to vypadá a přidal bych se k objednávce. ono se dříve dělaly modely i crosovejch motorek, třeba tamka, ale ty už jsou k mání jen na ebay nebo jiných aukcích