dakujem za pripomienky. Ano, tie vyfuky som mohol zatmelit a prebrusit, ale priznam sa ze som to nejako prehliadol . Ale chybami sa clovek uci
to itchy - tu TS-60 si myslel ZLTU farbu???? Ak ano, tak je to X-8 namiesto XF-60. Koli tymto 3 dielom som nechcel zbytocne kupovat dalsiu farbu a co sa tyka farby je nejaka divna. Zle sa s nou maluje a este horsie strieka. Neviem cim to je
to turbo32 - original to ma sive , manual pise tmavu zltu a ja som sa rozhodol pre citronovu zltu viacej sa mi to paci
...áno tu žlutou, má být podle návodu ta XF-60ka (Dark yellow, ne TS- sem se sek) ... a na to snad nemusíš kupovat celou barvu ...stačí si trošku namíchat, ať je aspoň trošku podobná (spíše tmavší, taková žlutozelená
XF60.jpg (6.97 KiB) Zobrazeno 784 krát
). Ta X-8ka moc bije do očí Ona ta žlutá sama o sobě špatně kreje ... musí se to navícekrát.
Takze MAME HOTOVO Kedze som mal tu moznost rozbit si fotak, tak foto len z mobilu
Priznam sa, nieje to dokonala pracicka aku som si predstavoval, ale da sa . Najvacsie problemy mi robili dekaly a to hlavne tie velke a na kolesach. O pneumatikach ani nehovorim, te mi odpadly