všechny díly z doplňků od Tamky na vidli seděly dokonale, nebyl nikde žádný problém, mnou vyrobené díly také padly na své místo bez problémů, nikde žádná kolize nenastala, instalace proběhla hladce a bez problémů. Disky na kola bylo potřeba obrousit na lepené ploše, lepil jsem extrathinem. stejně tak miska v kole, kvůli udržitelnosti geometrie. Límec pod řídítky jsem chtěl ještě upravit v dosedací ploše a rozlomil se mi na dva díly, až po sestavení vidle a usazení všech dílů jsem zjistil, že by bývylo nebylo nutno nic upravovat, díl pod řidítky, takový kryt mezi límcem a obloukem podběhu pod čelním štítem, je dostatečně vysoko oproti usazení límce, takže kdybych to nechal být, už by byl na místě bez problémů a bez kolize těchto dvou dílů, nicméně stalo se. Udělal jsem tedy z něj 2 ks a budu každý usazovat extra. Dle foto jsem zjistil, že dosedá až na okraj chladiče, takže vše bude nutno dolícovat a pak dolepit ještě detaily, vše už mám nachystané a foto dodám po instalaci. Po této činnosti, otestuji čelní kapotu, palubka už je také na místě a vše sedlo, na foto je už vidět usazený kanál vzduchu v originál provedení Tamky, pro jistotu jsem ještě tedy do bedny elektroniky pod palubkou navrtal díry, kdybych tam musel přeci jenom usadit nějaké fajky s kabely, ale věřím, že nebude třeba, tedy doufám. Pak už dám finálně řídítka a začnu doplňovat veškerou viditelnou kabeláž, na to se moc těším, spojovací prvky už mám v barvě stačí natahat káblíky.