dlhú dobu som tu nebol, ani sa nevenoval modelárine. Boli iné veci na starosti a akosi chýbala aj motivácia. Ale poslednú dobu ma to zase začalo ťahať späť a aj nakoľko sa mi tu už kopí mnoho nedokončených projektov, potreboval som sa namotivovať niečim novým a tak som rozvŕtal tento model, na ktorý som sa už dlho tešil.
Pár rokov dozadu vyšiel k tejto stavebnici aj pekný detail set od firmy GB Models, ktorý som neváhal a hneď objednal.
Čo sa stavby týka bude teda obohatená o tento set a daľšie veci. Dávnejšie som stavbu tohto modelu videl u jedného zahraničného modelára na FB, ktorý mal tiež ten set a robil mnoho úprav, ktorými sa chcem inšpirovať pri mojej stavbe. Ďalšia vec čo sa mi veľmi páčila bolo použitie rozdielnych predných brzdových kotúčov, ktoré tu na fóre v použil SuperSonic a toto som chcel urobiť aj ja. Takže predný kotúč som si vymodeloval v programe a vytlačil aj s mnoho ďalšími vecami, ako reťaz aj keď je v sete leptaná, ale popravde som neni moc s týmito reťazami kamarát, tak som radšej tých pár hodin strávil za počítačom