Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Motorky ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

SKUPINOVKA - Yamaha M1

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: SKUPINOVKA - Yamaha M1

Příspěvekod Wíťa » 21 lis 2018, 22:11

Hanz.Ch píše:Jo on je tam nějaký konec...? Tak to bude jen asi tvuj... Já bych to nechal otevřené... Až jak kdo co udělá. A když ne, tak já to určitě nebudu a model si udělám, jak budu chtít já...jak časově, tak co zvládnu... Asi to byla moje první a i poslední skupinovka ... Stejně to v motorkách tady vypadá bledě. Nikdo nic sem nedává... Asi tady mají "ti lepší" jiné nároky a názory, než ti "obyčejní"... A tak ti ostatní sem nic dál už nedávají...Modelforum není jen o "supermodelech"... Ale i o modelech "normálních"... Tak by se to mělo tolerovat, že každý staví, jak staví... A pokud se to nezmění, tak se to tu rozpadne..
Sorry, že jsem se tak rozepsal... Ale musel jsem to tak napsat...

Hanzi, nad tvým příspěvkem opravdu zůstává rozum stát...Přihlásil ses do skupinovky, kde jsou v úvody nastaveny nějaká pravidla, kterým se teď divíš, jako by sis je přečetl nebo viděl poprvé. Je to fórum jak jsi sám napsal, tedy může sem přispívat obyčejný i možná někdo vyjímečný a stejně tak přispět špatným modelem, průměrným a nebo velmi kvalitní stavbou. Rozhodně nesouhlasím, že je to pouze o supermodelech, pěkná blbost...
Wíťa

• Odpovědět s citací

Re: SKUPINOVKA - Yamaha M1

Příspěvekod Hanz.Ch » 22 lis 2018, 23:07

No, tak se ozval další... Wito, kdy tys sem dal naposledy nějaký model... Sem se díval, 2015...a já mezi tím pár modelů, tak proč sem nedáváte modely? Aby se to tady rozproudilo...Ja si budu dál stavět tak, jak dovedu a sem dávat modely jaké chci, už sem dávno vyrostl z toho, že bych si dělal něco z nějakejch řečí. A vím, že to není jen tady, ale i v jiných skupinách, že lidi jen hledají na modelech chyby a když chceš třeba poradit, tak tě zesměšní a odkážou hledat na netu... Tak by fórum nemělo fungovat... Já ale modely sem nepřestanu dávat a chodit sem taky budu dál... A třeba se teďka tady objeví více modelářů a bude tu více modelů.
No a skupinovka je moje chyba, sem si to špatně přečetl a nestihl sem model postavit, ale dokončím ho později a bude tu v galerce...
Hanz.Ch

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno