](./images/smilies/36_1_42.gif)
Iste si pomyslíte, a možno podaktorí si budú ťukať na čelo, s presvedčením o nezmyselnosti môjho odhodlania postaviť prvý a tak náročný, nie práve najlacnejší model. Môžem k tomu len toľko napísať - DRŽTE MI PALCE!

Som v podstate zlatník a klenotník, s dlhoročnými skúsenosťami s prácou, kde sa kladú velké nároky na trpezlivosť, presnosť, technické, ako aj technologické zmýšlanie, pokúsim sa nadobudnuté skúsenosti zúročiť práve v tomto nádhernom a perfektne vypracovanom modeli. Po technickej a manuálnej stránke obavy nemám, horšie to bude s náterom a lakovaním. Poteší každa rada

Môjim prvoradým zámerom je nahradiť veľkú časť plastových dielcov, najma pochrómovanych, ušlachtilým kovom - striebrom o šperkovej rýdzosti 925/1000 a následne upraviť proti oxidacíí elektrolytickým pokovovaním Rhódia, aby lesk striebra ostal zachovaný. A ako ich plánujem nahradiť?! Ako šperkár mám k dispozicíí odlievacie zariadenie, CNC frézu, a rozne spájacie technologické prípravky, ktoré, ak bude záujem, velmi rád odprezentujem. Uznávam, dost si to možno zbytočne komplikujem, ale mojim malým snom zo školských čias bolo zostaviť si motorku kompletne zo striebra. Proste urobiť si jedinečný unikát. Na to však nemám dostatok volného času, tak sa pokúsim spojiť plastové dielce s kovovými aspoň z časti.
Pevne verím, kedže v striekaní a lakovaní vidím nedostatok skúseností, že mi trochu pomôžete, poradíte, prípadne nakopnete do zadku nášho spoločného známeho, a môjho dlhoročného kamaráta Peťa Frišloviča, nech svoju šikovnosť zúročí a bude mi v tomto nápomocným

Samozrejme, postupne sem budem dodávať fotografie, deliť sa so skúsenosťami, postrehmi, nápadmi, a ak môžem, takisto rád, v rámci svojich možností pomôžem.
S pozdravom, Marek