Konečně přidávám taky něco. Začal jsem jako obvykle z druhý strany. Kapoty nechávám nakonec což se ve finále ukáže jako problém, protože se nezadaří a všechna práce na mašině, která je stejně zakrytá je k ničemu protože co je vidět? Kapoty! Je to zatím hodně syrový, ale po chvilkách se snažím něco vždycky udělat. Kapoty mám slepený, zbroušený a v surfu. Zejtra bych rád dal barvu. Jiřík už má skoro hotovo
Jedeš pěkně! Jo, mam lehce náskok, ale to se poddá! Narozdíl ode mě máš už nějakou karbonaci, do toho se mi moc nechce, snad dneska. Ale fakt je, že mi zbejvá karbon, lak a navěsit zbylé díly, mam je hotový, ale ještě jsem je nenalepil, asi naznačim i pár kablíků, i když nebudou moc vidět. Tak snad brzy hotovo. Zatim mi tahle stavba baví za poslední dobu asi nejvíc.
Ted jen dilema, kterou dál? NSR 500 1998,99,2000? Red bull? nebo něco čtyřtaktního?
Tak jsem zase kousek pokročil. Klasika po chvilkách v noci, fotky taky stojej zaprd. Chybí lak na karbonu a taky šrouby. Ty chci použít leptaný. Na kapoty se vrhnu za světla, jinak to špatně dopadne.
Kapoty jsem dneska konečně dodekáloval. Teď přijde na řadu lak, natření kapot zevnitř a budou hotový. Zbytek motorky se posunul skoro do finále, udělal jsem drobnou patinu, ale taky jsem stačil podělat vejfuky. Koncovky jsem použil z roku 2000, které jsou o něco delší než na 2002. Přišel jsem na to, když jsem nalepil imitaci karbonu a on byl dekál menší. Samozřejmě vystříhaný rámečky jsem statečně vyhodil takže jsem byl bez koncovek. Naštěstí jsem našel jiný, ale výfuky se mi kuchat nechtěly, tak mám od Charona ty spodní nový. Snad brzo už bude finále...
Motorka hotová. Udělal jsem alespoň jednu fotku hotové mašiny. Půjčil jsem si plexi z Biaggiho mašiny, ale fotky teprve udělám a půjde rovnou do galerky. Pokud by měl někdo navíc plexi na YZR 500 01-02 tak ho koupím. Nejspíš jsem ho omylem vyhodil.