Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Motorky ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Yamaha YZR M-1 2004 Mf.

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Yamaha YZR M-1 2004 Mf.

Příspěvekod Charon » 04 srp 2012, 18:09

Hlavně mi neřikej, že barvy budou taky Gauloises...
Ba ne je to jedno, naopak bude dobře, jestli se tady stavba objeví, protože se tu nic neděje, doufam, že to přechodný stav!

aspon si můžeme dát duel, nebo menší skupinovku :grin
Charon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod joker.j » 04 srp 2012, 18:43

Popravdě jsem to měl v plánu, po dokončení Kawasaki rozjet další kousek se setíkem, M1 ´05 postavil Honza Kozina, takže tu až jindy a pokud chceš stavět M1 ´04 tak se do toho nebudu ani pouštět a postavím jí taky až časem :). M1 ´09 jsi taky dostavěl, takže tu až taky časem, M1 ´08 je na mě teď moc peněz, přeci jen je po dovolený, trošku jsem se plácnul přes kapsu se zájezdem takže teď zase šetřím :D . No a znovu RC211tku a Kawinu už nemá smysl :) . Trošku jsem uvažoval o jiných setech, pořád se nějak rozhoduju...jsem na 90% rozhodnutej o dalším modelu, jen ještě koukám, jestli jsou k dispozici nějaké podkladové fotky, pokud je najdu, tak se do toho pustím jakmile dokončím Kawasaki a ta je na 95% hotová. No ale abych ti odpověděl...v barvách Galuoises by to nebylo :) .Psal si že se tu nic neděje...Charone uvědom si, že je léto, čas dovolených 8) , venku krásné počasí...
Rozestavěno:Honda Double
Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
joker.j

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Charon » 04 srp 2012, 19:05

Já vim čas dovolených, snažim se trochu popíchnout třeba i někoho před odjezdem někam ven, nebo po příjezdu, když už je ta dovolená a více volna, dost prší (někde) :D

Jak jsem psal yamahy v detailech mam všecky doma (rozhodování je těžký, 04 a 05 budou Gauloises), ale ted po dokončení 011 kterou bych rád co nejdříve dopálil mi čeká jinej model v krásný modrý barvě,myslim, žes bys ho měl mít taky doma - Yamaha to neni, ani nic jinýho v plastu a na to se moc těšim, ale bude to boj, tmelení dost, ale výsledek si myslim by mohl být celkem bombice a hlavně něco jinýho, než se běžně vidí. Potom možná tahle Yama a nebo nějaká jiná :grin:

Ale ted je řada na Daleovi a jeho stavbě, abysme mu to tady nezasírali - jestli bychom neměli udělat kecací téma v diskuzi?!
Charon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 06 srp 2012, 13:50

Klidně povídejte. moje Topicy nejsou většinou moc bohaté na příspěvky, taky trochu mou vinou (kostra motorky, první fotky kapot a hotovo :-)) Další fotkly ale tady ještě budou. Btw: Je vidět, že set na 04ku byl první, sice jsem od TS novější sety vysloveně nestavěl, ale měl pracoval jsem snimi jinak a vím, že tenhle set je hrubší. Myslím, že kluci přešli na 3D pilky a počítačové zpracování masterů, tohle tipuju na staré dobré šikovné ruce. Btw, Charone, třeba se chytnu na modráka s tebou :-)
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Charon » 06 srp 2012, 17:10

Nechci rejpat, ale myslim, že první TS set je M1 05 i sériový číslo by to potvrdilo - M1 05 MD29001 a M1 04 MD29002 :D

Nevim no, mě ty první sety nepřipadaji dělaný ručně, ale třeba se pletu. Spíš tu na těchto prvních setech je pár chybiček a trochu i něco dopasování, s čimž jsem se u 08 a 09 nesetkal, ale jsou to detaily se kterejma si většina lidí poradí - největší chyba je u 05, že chybí pod sedlem dvě krabičky s elektrikou - možná pro kameru a na modelu nejsou, protože tam žádná neni - takže jestli to je chyba, těžko říct

Na modráka se klidně připoj, snad nebudeš dělat stejnýho pilota jako já (muj má v čísle jedničku a dvojku), by nebylo marný je pak přivést na eday oba - improvizovaný depo, každopádně tam bych to rád vzal, snad to stihnu. (28 a 29.9 2012!!!)
Charon

• Odpovědět s citací

Příspěvekod joker.j » 06 srp 2012, 19:50

Jestli můžu taky napsat svůj názor na detail sety ročníků ´04 a ´05. Ani jeden jsem neměl v ruce, ale dle fotek považuju ´05 lákavější, více obsáhlejší než ´04. Viděl jsem tenkrát ´05 co stavěl Honza Kozina, pamatuju si, že mě spadla brada hooodně hluboko a dlouho jsem ji hledal někde u kolen a říkal jsem si...sakra, to by se mi líbilo mít ve vitríně :) . Ale jak jsem psal, víc mě láká ta ´05.

Jinak tuším, že vím o jaké modráky se jedná, docela dost se těším, až je uvidím sestavené, se stavbou se k vám nepřidám, 100% bych to ani nestihnul :) . Ale budu rád sledovat stavbu pokud se zde objeví.
Rozestavěno:Honda Double
Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
joker.j

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno