Tak som sa do toho pustil znova a teraz to bude o 500% kvalitnejšie. Minulý je uz v nebi ( na náhradné diely ). Pôvodne KURACIE Nismo R33. ( okruhovka ) ale toto okruhovka v žiadnom prípade nebude. Kto má alebo aspon pozeral januarovy/lednovy Tuning Magazin tak vie o čo mi pojde. Farby budu tmave ( modra , čierna , nake doplnky inej mozno,......) Zatial je karoseria v plnici este to zbrusim a strieknem este raz a potom pod vodou a pojde do laku. Ako som už spomínal inšpiraciu berem z januaroveho/lednoveho TM - ale aj napriek tomu som zvolil ten menej Racingovy bumper. Obtisky budu hadam len výrobcovia. Wink Kolesa ostanu. A to kridelko čo tam vidie je z R32 ( asi ho tam necham to pôvodne GT sa mi zda na civil až moc velke.
Přílohy
Naposledy upravil Maťo69 dne 21 led 2007, 14:06, celkově upraveno 1
TM a nic podobného nekupuju, takže nevím oč běží....
Jestli to nemá být moc race, tak bych zkusil zahladit ty čtyři obdelníkové díry na nárazníku a dva malé výdechy na kopotě a hlavně přebrousit dělící formu na zadním nárazníku.
Toto je ta v TM http://www.tuning-magazine.cz/nc/top-st ... ee-racing/ Ku tejto R33 boli dva predne narazniky. Tento a ešte taky ako je vtej recenzií . Proste chcem stoho závoďák v civilnom sfarbení ake to v tej recenzií