[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
matra píše:Ten McLaren moc hezká stavebnice není. Nechápu, za co tamka chce takový prachy. Šel jsem pro něho do MPM a poté, co jsem zjistil, že to nemá ani kloudnej motor, jen takovou napodobeninu, tak jsem ho vrátil. Ať si ho nacpou.... jenže tam už se jim asi nevejdetam už bude stavebnic spousta, viz tank Bis 1, který je ve srovnání s např. Lee od Academy za polovinu absolutní ubohost.
Dumby píše:Daji se modely od AMT/ERTL sehnat i v ČR. Na obchod valka sem si pred vanocema obednaval Pontiac Grand Prix 1965, a jeste neni tady, tak nevim jestli se u da sehnat.
Jirka Pokorný píše:matra píše:Ten McLaren moc hezká stavebnice není. Nechápu, za co tamka chce takový prachy. Šel jsem pro něho do MPM a poté, co jsem zjistil, že to nemá ani kloudnej motor, jen takovou napodobeninu, tak jsem ho vrátil. Ať si ho nacpou.... jenže tam už se jim asi nevejdetam už bude stavebnic spousta, viz tank Bis 1, který je ve srovnání s např. Lee od Academy za polovinu absolutní ubohost.
Protože musí zaplatit licenci a ta se logicky projeví na ceně.
Johndie píše:pres valku to trva dlouho, protoze modely maji v nabidce na webu, ale ne na sklade. byl sem v oseku v prodejne a aut tam bylo neco kolem 15ti...
matra píše:Jirka Pokorný píše:matra píše:Ten McLaren moc hezká stavebnice není. Nechápu, za co tamka chce takový prachy. Šel jsem pro něho do MPM a poté, co jsem zjistil, že to nemá ani kloudnej motor, jen takovou napodobeninu, tak jsem ho vrátil. Ať si ho nacpou.... jenže tam už se jim asi nevejdetam už bude stavebnic spousta, viz tank Bis 1, který je ve srovnání s např. Lee od Academy za polovinu absolutní ubohost.
to je blbost, ostatní firmy taky musí platit licence a při stejné kvalitě jsou za zhruba polovinu. Např za bojovou techniku IIWW se licence většinou neplatí a porovnej rozdíly v cenách jednotlivých výrobců
Jirka Pokorný píše:matra píše:Jirka Pokorný píše:matra píše:Ten McLaren moc hezká stavebnice není. Nechápu, za co tamka chce takový prachy. Šel jsem pro něho do MPM a poté, co jsem zjistil, že to nemá ani kloudnej motor, jen takovou napodobeninu, tak jsem ho vrátil. Ať si ho nacpou.... jenže tam už se jim asi nevejdetam už bude stavebnic spousta, viz tank Bis 1, který je ve srovnání s např. Lee od Academy za polovinu absolutní ubohost.
to je blbost, ostatní firmy taky musí platit licence a při stejné kvalitě jsou za zhruba polovinu. Např za bojovou techniku IIWW se licence většinou neplatí a porovnej rozdíly v cenách jednotlivých výrobců
No blbost to neni, firma je musí zaplatit a logicky se to někde projeví. vem si že když se poprvé objevil MP 4-13, tak stál okolo 800,- v době kdy ostatní formule byly za 500... A kupříkladu se to projevilo i v cenách letadel za poplatky Boeingu atd...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník