Gronholm a Rautiainen, novozélandská rallye 2003
Klasika červený, polepy TOTAL...
Brutálně tam nevychází zadní čelo, takže se bude brousit a tmelit. Kastle taky stála za prd... Ze začátku vypadala OK, ale když sem jí vzal do rukou, který sem měl špinavý vod voleje, ... tak krásně vylezly všechny dělící roviny, takže tohle je výsledek dvouhodinovýho broušení
tohle je pohodový stavění, klasický auto do vitríny. Nezoufej, kdybys měl starší verzi, to bys teprve koukal, co je to za zvěrstvo. Jo, malá inspirace.
Wau... já bych ho nestavěl, ale sehnal sem ho za 50kaček tak sem si chtěl přidat něco do sbírky. Ještě mám v plánu R 5 a Citroen DS 19.
Vytmelím zadní čelo, dodělám chybějící rohy okolo zadního okna a jde se na farbu. Budu potřebovat poradit s lakem. Normálně to nastříkám matnou humbrolkou, co mám v zásobě, pak na to hodím lesklej syntetickej lak od Tamyie ve spreji, obtisky a pak zalakuju... Teoreticky by se nemělo nic stát.
Dík za každou připomínku.
Dnes sem tmelil zlehka zadní čelo.
podle fotek udělám anteny na střechu, a možná dovnitř udělám klec, a ještě odvrtám výfuk, tím to pro mě končí. Chci se na tom spíš naučit, jak zalakovat dobře obtisky, autíčka stavím jednou za uherskej rok.
Já to prdnu matnou humbrolkou, co tady mám, bílé doplňky zase agamou a přelakuju lesklou tamkou ve spreji pak vobtisky a zase lesklej lak od tamky, možná ale na vobtisky dám nejspíš sidolux