moje prvé auto, najviac sa bojím kolies. (alebo kúpim leptané, no vychcádza to 120sk za jedno - stavebnica stála polovicu ceny jedného kolesa)
zatiaľ mám ako tak zlepenú a vytmelenú karosériu, tých pár liniek som preryl a teraz sa hrajkám s motorom
noo, jedna ta tyčka mi naozaj ubehla (našiel som doma sieťovinu proti hmyzu, možno ten predok vyrežem z toho-bude to rýchle, bezbolestné a hlavne pravidelné). Ale to rytie je v pohode, len to tvarovanie/zaoblenie karoserie za kabinou to tak nehorázne skresľuje. tiež som tomu najskor neveril.
Vedeš si dobře. Ten předek asi zatím nikdo neměl odvahu moc pižlat. Když už jsi se do toho pustil, zkusil bych sehnat nějakou kovovou síťovinu, která by šla natvarovat. Ta do okna asi nebude držet tvar. Přemýšlel jsem nad tím ale nakonec to řešil barvou.
tak som na ten čumák narazil sieťku proti komárom. rýchla a jednoduchá záležitosť, tvar drží docela dobre a mne sa páči, hoci to vyzerá ako mreža.
ale našiel som nejakú fotku s takouto mrežou, takže tento problém by mal byť vyriešený. Vyvrtal som aj prístrojovku a na bokoch karosérie nahradil tých zopár šróbov(alebo čo to malo byť )leptanými maticami čo mi ostali z jacksona (M36, extratech).
Pěkný, na těch fotkách to vypadá, žes tam nalepil tu mřížku a potom to dal na skutečnej auťák, kterej máš vedle v garáži. Zatím dost dobrý.Kdyby to byl bláznivej čelenž, dováděl bys Michala k šílenství a zase by krmil popelnici
neviem, o akú popelnicu sa jedná, ale pozriem si staršie témata a hádam tú narážku pochopím... Zajtra budem pravdepodobne prinútený k rodinnoprospešným prácam typu "tak natreš už konečne tie dosky na plot?!" keď už budem natierať, tak hádam by som mohol oliznúť nejakou farbou aj motor.
Pokud se dívám správně, tak jsi tam namontoval magneto. Nevím, kde přesně má být, ale tam kde ho máš tak určitě není. Bývá poháněno vetšinou od pohonu vaček, tam kam jsi ho namontoval žádný vývod z bloku nebývá
Ještě mám jednu technickou. Předpokládám, že dráty na motoru mají být zapalovací kabely. V tom případě je ale máš špatně, tento motor je řadový šestiválec a to k čemu jsi je umístil nejsou svíčky, ale šrouby na víku vaček. Podle typu motoru budou svíčky umístěny v hlavě hodně hluboko, takže do prostředku motoru bych vyvrtal šest dír a dráty tam prostě zasunul